Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.07.10. 20:56 sziporkah

A platform és a zoknik különös barátsága

Az egész egy szép nyári reggelen kezdődött. Nyár volt, de reggel, szóval nem volt valami tikkasztó hőség. De az a bizonyos személy magassarkúban akart elindulni otthonról, viszont úgy, ala nature fázott a lába, így magára kapott egy aranyos csipkés zoknit, és persze a magassarkúhoz szoknyát húzott. Így nem fázott a lábfeje, de szoknyát és magassarkút is tudta viselni.

Szerintem valahogy így alakult ki a zoknis-platform története. Ugyanis plusz négyezer fokban csak nem vehetünk fel zoknit egy magassarkúhoz! Ezért kell hozzá hűvös időjárás.

És igen. Én egyenesen imádom ezt az új trendet. Nagyon! Nem tudok vele betelni, ugyanis ez nekem annyira újszerű, hogyNA. Mivel máskor ha valaki így akarta felvenni a cipőjét kiröhögték volna. Ki. Nagyon is. Mondjak valamit? Magyarországon megnéznének, de nyugatabbra nem-ugyanis-ez már annyira jó dolog, hogy egyszerűen valaki a zoknikba fekteti a fizuját. (fizetését.khmkhm) De ha valaki ugye beszerzett egy szexi platformot hogyan hordja hozzá a zoknit? Képes-krónikámból, na meg a gyönyörű beszámolómból most kiderül.

A cipő és zokni külünös barátsága, avagy Nagy Cipő&Zokni kalauz 2010 Fall:

1.pont:csakis klumpával és platformmal hordj zoknit. Logikus, hogy mikor ezt a megoldást választod ne hosszúnadrággal viseld.

2.pont:legésszerűbb ha biciklisnadrággal, esetleg (esetleg!!!!)leginggsel, vagy tulipánszoknyával viseled. A legjobb a tulipán-szoknya, vagy a biciklisgyató. A mackónadrágot el kell felejteni. Vagy a pamutsortokat.(garmersort még elmegy.)Na meg egy jó kis nyári ruha. Persze, ősszel ez már kicsit necces.

3.pont:a cipő és a zokni valamicskét harmonizáljon.

4.pont:persze vannak extrémebb esetek is, mint pl.:(a post végén található) szuper kis képemen is láthatjátok. És persze egy csíkos zokni és a ezüstös platform szexi megoldás. De tényleg.

5.pont:a kiegészítőid(táska, bizsu, kendő)mindig passzoljanak színben és stílusban a zoknihoz. Mert a zokni&cipő outfittek alapdarabjai a ZOKNIK, ők dominálnak. Úgyhogy...

És persze a világ legalapvetőbb dolga az, hogy sose legyen lyukas, illetve lábujj részen koszos a zoknid. Mert azért máglyán égnél el, vagy gúnyolódás tárgya lennél. Vagy mindkettő...Nyilván azért az ember erre ügyel, de gondoltam szólok. Már csak miheztartás végett.

Amúgy. Most 5-6 napig nem leszek online, úgyhogy offline leszek. Ez minden blogger, és minden ember rémálma, úgyhogy ma igyekszem egy szuper (ez lenne az) cikket megírni, hogy az 5 napig szórakoztassa a publikumot. És még...lesz egy festőállványom, úgyhogy juhéé.

Visszatérve a témához. Őszre ajánlom ezt a viseletet, de télre nem(ugye...logikus), mert 1.lefagyna a lábad, és elüszkösödne a lábujjad, na meg télen nem hordhatsz szoknyát. Ja, és még nyáron is hordhatod esősebb napokon.

*és akkor évgül here is my sexi platform, and my very cool socks. najó, szerintem ebben az egy mondtaban van 1000 grammatikai, és szórendi hiba, de csodáljátok meg ezeket a lábakat. najó, nem vagyok egoista, úgyhogy ne a lábaim, hanem a zokni&cipő megoldást nézzétek. szerintem elég jó, de dolgozom a helyzeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr902143476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása