Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.01.09. 09:01 sziporkah

szeretnivaló videók. 2011 s/s part 1

A kedvencem a McQueen 2011 s/s. Imádom, bár hasonlít a 2010 f/w kollekcióra. Mégis egy ember tervezi, szóval igen. Hasonló ízlésvilág. A zene aláfestés viszont AMAZING! 

Stella. Hmmm. A kedves kis APUKA csodálatosat kreált. Nem baj, népszerűsítse a lányát, arra van. Vigye tovább a Beatles életérzést. A ruhák? Puritánok. Leisztultak. Camel színűek. Meg fehérek. Mmm.

Ésmég...Chloé. Nem hazuttolja meg magát, a 2010-es f/w kollekcióhoz hasonlóan megint nagyon egyszerű vonalvezetéssel és kifinomultan dolgoztak. A rájuk jellemző camel színek. Azt hiszem ez lesz a tavasz védejegye. 

Dior.Ott volt Path McGrath, meg Orlando Pita. Meg a divat összes nagyágyúja. (észrevetted, hogy mindenkin toll van? Mmmm. Kapj egy te is pár madarat.)Nagyon tetszett ez a kollekció, főleg a francia-sapkák és a kabátok. A divatbemutatót pedig Karlie Kloss nyitotta meg. 

"Camel színek. Fehér. Virágok. Francia-sapka. Letisztult vonalvezetés. Tavasz, vigyázz jövök!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr992570247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása