Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.10.15. 19:13 sziporkah

alexander wang 2011 s/s-egy nagyon szimpatikus márka

A 2010-es októberi Glamourban is olvashattuk, hogy Alexander Wang milyen híres karriert futott be már ilyen fiatalon is. Persze egy szerencse, és egy karrier lehet semmitmondó, ha a ruhák rosszak, vagy nem veszi elég ember. De erről a márkáról ezt nem mondhatjuk el.

Ugyanis Alexander egy roppant szimpatikus ember, és roppant új és egyedi szabásvonalakat, színpárosításokat, és ötleteket kreál hónapról-hónapra.

Olyan híres modellek lépnek fel befutóin, mint Natasha Poly vagy Karlie Kloss, Freja Beha illetve az éppen szőke Aggyness Deyn. És a legfőbb, amit érdemes Wang listájára írni, az az, hogy ennyire sokat lát a maszkulin vonalban, és annyira stílusosra formálja a viseletet, hogy minden szezonban casual és roppant egyedi lesz. Így a maszkulin viselet mára nem egyenlő az unalmas öltönnyel. Hála neki.

A 2011-es s/s kollekciója csodás lett. Föld-színek,lezser anyagok. Habár ezek a furcsa hajmegoldások most nem tetszenek, de hozzá megszokhatóan most is maszkulin és a nőies stílust keverve, így ötvözve a tipikus Alexander Wang look-ot.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr212332910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása