Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.01.01. 00:00 sziporkah

enikő újévre.

Eniko is Everything címmel jelent meg egy képsorozat még a decemberi Russh magazinban. Muszáj volt posztolnom róla. Tessék, itt van. Enikő. Eniko. Vagy hívd aminek akarod.PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Szólj hozzá!

2010.12.31. 16:02 sziporkah

vigyázz 2011, jövök!

Csodás és hosszú lesz a mai este. Olvasni fogok. Nektek pedig BOLDOG 2011-et. Nem is tudom mi okból, de egy Alexander Wang 2011 s/s ,egy Jil Sander-féle szemüvegeket "mutogató"képpel(igen, ez lesz 2011 smink és szemüveg divatja) és egy Vampire Weekend videóval szeretném búcsúztatni az évet. Legyetek jók, és jövőre is olvassátok rendszeresen a sejjribizlit! (és egy kis érdekesség:ebben az évben 17.000 nézték meg a blogot. kívánom, hogy jövőre a duplája:D)

Alexander Wang Resort 2011 Collection

Szólj hozzá!

2010.12.30. 19:09 sziporkah

Best of "túútazöndten"

Először is, szerertném azt leszögezni, hogy szerettem ezt az évet, mert idén indult a blog. Úgyhogy slussz, passz. Vagy semmi-laca-semmi-faca-by-Johhny-Depp.(azaz Charlie a csokigyáros.) Mindegy. Ez a lista az én ízlésem szerint olyan, amilyen és nem a New York Times legeslegjobb válogatását olvassátok. Úgyhogy, kezdjük is.

The Best Thing:Black Lace (imádnivaló.)

The Worst Picture (oké, ez nem legjobb, de egyszerűen muszáj. a Dolce&Gabbana Madonnával mellé nyúlt.)

The Best Style Tip-Farmer farmerrel. És persze a jó öreg aviátor szemüveg. by D&G

The Best Dressed Person-nem más, mint Rachel Bilson. bizony.<b>Rachel Bilson</b><br><br>
Rachel Bilson is a pro at comfy chic, whether she's wearing boyfriend jeans or a hot red carpet look.<br><br>'Jeans make me feel comfortable,' reveals the 29-year-old actress. 'When I'm comfortable, I'm happy.'

The Best Female Model-Lara Stone. egyre, de egyre szimpatikusabb.


The Best fashion show-Alexander McQueen 2010 s/s. kétségtelen.

Best collection:Christopher Kane 2010 s/s. szeretem a kockákat.

he best photo:egyszerűen NEM olyan, mint a többi, és nem, nem azért, mert épp készül megfulladni a modell. (annyira azért nem vagyok skizofrén)

Szólj hozzá!

2010.12.29. 16:16 sziporkah

gotta go home (or Zara)

Szólj hozzá!

2010.12.28. 17:44 sziporkah

let me get away


 Magassarkak. Mondd ez valamit? Ha kisebb boka-ficamod van, vagy esetleg a saját nagymamáddal tudnál versenyezni lábujjferdülés terén, akkor gondolom a szó nem ismeretlen. Ha viszont nem hordasz magassarkút (mint szerény személyem), akkor nem tudod, hogy mit hagy ki. (legyen az pozitív vagy negatív élémny.) Namármost. Egyszerűen csodálom a magassarkúkat. Azt a formát, azokat a megoldásokat. (de elég furcsa módon NEKEM jobban tetszik egy cipő levetve, mint lábon. és NINCS cipő-fétisem, mint Carrie Bradshaw-nak.) Egyébként a világ legeslegeslegjobb cipője (klumpája) a Miu Miu Daisy Clogs. (rózsaszínben, kékben, bézsben, stbstbstb.) Szóval most azt a cipőt "istenítem". Egyébként 2011-ben a retro és klasszikus magassarkúaké lesz a főszerep. Azt hiszem a platform kissé leáldozóban van. Itt van még a fatalpú, és az egybetalpú, na meg a holdjáró. Van az extrém oldal, és persze az 50-es éveket idéző díva. Választhatsz. Rajtad áll. De az örök és legjobb a Miu Miu marad.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása