Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.11.29. 12:04 sziporkah

decemberi/januári címlapok

Ha nem is tudod megvenni ezeket a magazinokat, tessék itt az idő, hogy nyálat csorgatva, szemet meresztgetve, hajat csavargatva, és pulzust mérve végignézd őket!

Tush December 2010 (aztaa, erről még nem is hallottam!)

Russh December 2010 (jaj, hát Enikő)

L'Officiel Brazil December 2010 (imádom)

Numero Tokyo January/February 2011 (csodás)

 

Interview December/January 2011 (tessék RiRi fashioniszta feje)

Szólj hozzá!

2010.11.28. 08:47 sziporkah

android Lanvin-nők

egyszerűen túl tökéletesre retusált képek, és porcelán fejjű emberek. már ezzel is megpróbálják reklámozni a Lanvin for H&M kollekciót. megéri?? nagyobb lesz a kereslet? azt hiszem itt Magyarhonban nem.

Szólj hozzá!

2010.11.27. 12:29 sziporkah

polyvore á la Richard Wagner

Csodálatos, kissé Alexander McQueen-re hajazó,(igen, a felső A.McQueen) egy cseppet extravagáns, mégis szerintem kellően elegáns outfit, ami olyant, mint ami Wagner érzelmekkel teli nyitányaiból árad, és megragad...Na, engem ez a szett vitt magával, azaz hol imádtam, hol eltűnödtem a minták és textúrák e furcsa párosításán, a színek kompozicióján, és az érzelmeken, amit ezek a pusztán anyagokból összeállított tárgyak kelteni tudnak az emberben. Olyan, mint Richard Wagner. 

á la Richard Wagner


 

 sejjribizli featuring a couture sweater

Árlista:(ha esetleg önkifejező módba kapcsoltál)

Alexander McQueen felső 220.495 HUF

Black Basic fekete szoknya 26.730 HUF

 

Bakancs 135.335 HUF

Proenza Scholuer Oversize Aktatáska 518. 430 HUF

 

Szólj hozzá!

2010.11.26. 17:56 sziporkah

"mondd, audiovizuálisan kiegyensúlyozottnak érzed magad?"

Félelmetes. Ijesztő az, ha valaki elköszön, mert fájdalmas belegondolni, hogy ez egy véget, egy adott élethelyzetnek, cselkménynek a végét jelenti. Fájó belegondolni a végbe, meg úgy mindenbe. Abba, ha egyszer minden megszűnik létezni az ember körül, és rá kell majd ébrednie, nem annyit ér mégsem, mint amennyinek gondolta magát. És rémisztő belegondolni abba is, hogy kénytelen lesz majd magába néznie és elgondolkodnia azon, vajon ez az ő élete, és az a lélek és azok  gondolatok garmada, ami benne lakozik, még vajon ő-e. És ilyen kor jön az, hogy újra meg kell keresnünk önmagunkat, magunkba szállni, és félelmetesen, kissé levegőhiánnyal küszködve rájövünk, rég nem ott vagyunk, ahol kellene...

Na, azt hiszem a mai "üzenet" ez lenne. Persze a post későm sem e köré fog épülni, csak egy kicsit "lelkizős" kedvemben vagyok, pedig nem csináltam/csinálok semmi olyat, ami ezt indokolná. Mindegy is, ilyenkor, mint szerintem már írtam, divattal-kapcsolatos dolgokat nézek, és persze teát iszom. (mert persze ezek olcsó, és úgy-ahogy NORMÁLIS cselekedetek "depresszió" esetén. azthiszem nem KELL bemutatnom azokat, akik szánalmas kis kopott-pengékkel próbáljék megölni önmagukat, holott ez annyira idegesítő, és szerintem indokolatlan felvetés arra, hogy egy ember megölje magát. Na mindegy is, nem akarok ebbe a témába belemenni. Ma beszélhetnékem van, és nem szeretném az irományom egy adott téma körő építeni, ugyanis most az adott helyzethezt viszonyítva az roppant unalmas lenne, plusz egy téma kevés is ahhoz, hogy kidumáljam a hülye kis gondolataim, amik annyira unalmasnak hatnak a külső szemlélőnek, hogy az már fájdalmas.

Testápolók iránti fetisizmusom csak erősödott, mikor csütörtökön kedves Fruzsinától kaptam egy AVON Naturals Body Moisturising Pomegranate&Mango nevű cuccot, amit szépen magyarul, és egyszerűen testápolónak hívnak. Egyébként meg haláli kis (vagy inkább nagy?????) kókuszos Balea testvajat meg testápolót meg kézkrémet lehet kapni a DM-ben, ja és akciósan, alkalmi vétel, ahogy Sophie Kinsella írta, és Becky Bloomwood mondaná. Ha már alkalmi vételnek tűnik, na azt nem lehet kihagyni, különben is az "egyszer élünk" elv a vásárlók kedvenc mantrája, érdemes fejből megjegyezni és egy öt számjegyű, vagy esetleg egy négy számjegyű árcédulánál ismételgetni. Ha az ember már itt tart, azaz én itt tartok -unalmas monológom közepén-, nos akkor szeretnék egy pár sort írni az 1A Classe by Avelrio Martini nevezetű márkáról. A 2011 s/s kollekciója mesés lesz,(arany és pasztell színek, vörös ajkak, egyszerű-ám rafinált-szabásvonalak, letisztult -ha élhetek ezzel-haj) a smink, na az azthiszem olyan vagyok én , meg minden csodálatos dolog, úgyhogy nem is fárasztalak sem benneteket, sem szegény gyászosan hülyén kinéző ujjaim. Au revoir. Na nem, ennyire nem akarok francia lenni, nekem a mongol is tökéletesen megfelel.(ja, és köszönet az ELLE-nek a képekért:D) 1A CLASSE BY ALVIERO MARTINI Spring 2011 Fashion Week Photos 4635281A CLASSE BY ALVIERO MARTINI Spring 2011 Fashion Week Photos 4626871A CLASSE BY ALVIERO MARTINI Spring 2011 Fashion Week Photos 4626871A CLASSE BY ALVIERO MARTINI Spring 2011 Fashion Week Photos 4635281A CLASSE BY ALVIERO MARTINI Spring 2011 Fashion Week Photos 463528

1A CLASSE BY ALVIERO MARTINI Spring 2011 Fashion Week Photos 463528

Szólj hozzá!

2010.11.25. 12:19 sziporkah

karácsony az orrnak.

Nem siettetem az időt, arra semmi szükség. De az embernek egyszerűen szüksége van egy illatra, ami rá jellemző. ami igazán ő. Az mindegy, hogy az üvegre az van írva Chanel, vagy az, hogy Miss Sixty. Nem a márka teszi az illatot, egy illatnak tökéletesen passzolnia kell a viselőjéhez, illatos aurával körüllengve a személyt, aki magára fújja.

Ebben a hónapban az érzékiség két eme csodájával, Flowerbomb-al, és a Rockmantic-kal boldogítanám az orrom. De mivel nem vagyok egy burzsuj, így a Rockmantic-ot még beszerzem, viszont a Viktor&Rolf-féle Flowerbomb-ra még fájni fog egy darabig a fogam.

Egyébként a Flowerbomb karácsonyi limitált üvegben kapható, igazán üde, csillogó, feltűnő. Olyan, mint az illat.

A B.U. Rockmantic pedig fém díszdobozzal lep meg, mint mindig.

 

Flowerbomb from Casa Nova Studios on Vimeo.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása