Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.26. 12:39 sziporkah

2011 s/s-avagy amit tilos lesz kiselejtezni part 1

Itt az ideje, hogy lecseréljük a gardróbot, és az elnyútt, a nap által kifakult nyári tunikák és a maxik helyére beakasszuk az oversize kötött-pulcsikat, és a saru helyére begyömöszöljük a jó öreg hótaposót, vagy amit akarunk.

Persze a kifakult ruhákat aztán bedobozoljuk és vagy megy a gardrób leghátsóbb polcára, vagy elakjándékozzuk a Vöröskeresztnek, vagy az árvízkárosultaknak. Vagy megy egy aranyos kishuginak, vagy a tesónak. Ez már aztán tényleg mindegy.

De az nem, hogy mi NE kerüljön a dobozba. És ezt persze honnan lehetne jobban megtudni, mint a 2011-es tavaszi/nyári kollekciókból? Mert igen, a divat már évszázadokkal előrébb van, mint a boltok. Mert még a boltok polcain csak most jelent meg a téli áru, a Mercedes-Benz Fashion Week már javában lezajlott. És már készülnek a 2011-es fall/winter kollekciók bemutatására. És ezért a divatbloggereknek is gyorsnak kell lenniük, hogy nehogy véletlenül valaki mástól tudja meg az ember a trend-állást. Örökös harc ez, az biztos.

Na de vissza a témához. Mit ne tegyünk bele abba a bizonyos dobozba? Lássuk!

Alexander McQueen-A márkához és a névhez híven idén is egyedi, de már kevésbé sokkoló kollekciókkal rukkolt elő a McQueen márka vezetője. Pasztell színektől az erős pirosig, a szürkén át rentgeteg színnel lesz kombinálva a márka, de a platform kötelező darab. A csipke még mindig a palettán, és a szürke dupla gombsoros kosztüm sem tűnik el.














Maison Martin Margiela-Az M betűk mestere soksoksok fehéret és fektét használt, magyarán divatos lesz a monokróm, valamint itt is a camel kap helyet. Letisztult szabásvonalak, egyszerű ruhák.














Roksanda Ilincic-Tudom, nem valami "felkapott" márka, de érdemes egy pillantást vetni a ruhákra. Egyszerű ruhák, és a pöttyök eléggé kreatív változata. A fehér póló úgy tűnik kötelező darab lesz, és persze a camel színek is hódítani fognak.














MiuMiu-Nos, a MiuMiu 2011-ben a kreppelt oroszlánsörény mellé tette le a voksát. Fő motívum az alma, mind a ruhán, mind az ékszereken. A platformot felváltja a klasszikus magassarkú, és a hatalmas egybetalp. Retro még mindig, és divat a pöttyös. Szuper.














Gucci-A szafari stílus, még mindig, annyi frissítéssel, hogy overal helyett egy klasszikus szafari nadrág lép életbe, különböző föld tónusokkal, amit aztán egy fehért, mintás etno pólóval bolondítanak majd meg.Állatminta, asszimetrikus szabás.És ezek a szandálok. Abszolúte kedvenc.














Emilio Pucci-Minden ami camel. Ez a szín sokáig fogja ám diktálni a divatot! Itt is megfigyelhetjük a blézereket, és a kis vállra tehető laptáskákat.Az arany pedig egy HATALMAS must have.














Yves Saint Laurent-Nos emberek, a jó öreg platformot nem kell "lefejezni" és szabadságot nyernek az apró minták, ami nagyon retro, és nagyon monokróm. Azaz pepita. (nevezik még így a fekete-fehér kockás cuccokat??) Aztán a blézerek is jegyet váltottak a következő szezonra, és a vékony övek is. A mix'n' match elv pedig örökifjú, legalábbis 2011-re nézve.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr132249309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása