Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.20. 22:32 sziporkah

2010 fall/winter outfits part 2

Elérkeztünk az idei szezon ruhadarabjait felvonultató last poszthoz. Vagyis rosszul fogalmaztam meg. Dehogy érkeztünk el! Sőt, még előttünk az egész ősz, jóformán még nyár van, úgyhogy ez buta kijelentés volt, belátom. Így este megjön az ihlet, így most egyhuzamra két posztot is jólesne megírni. Nos, lehet, hogy meg is fogok. Mindegy, ez az első, így este, remélem lájkolni fogjátok.

Chanel-nos, a szőrme most éli reneszánszát. Már régebben írtam, hogy szerezzetek be szőrmebundát, nem leszel ronda, hanem fashioniszta. Csak vigyázz a petával.

Hermés-maszkulinmaszkulinmaszkulin. Igen, a maszkulin most igazán nőies lesz.

Christopher Kane-igen, folk. Vagyis igazán "magyaros" minták, habár kétlem, hogy a tervezőt a magyar virágok ihlették volna meg, de nagyon tetszenek, megéri befektetni egy ilyenbe.

Dolce&Gabbana(és persze a D&G)-kötött és norvég mintás, és persze bársony. Nos, ezek az idei szezon fő alapelemei, és persze must have.

Versace-végre látok valahol "neonos" színeket. (oké, a MiuMiu-nál is láttam, de most a Versace megfogott). Igazán jóra sikeredett ez a kollekció,tetszenek a szabásvonalak.

Erdem-egy ilyen mintával rendelkező ruhát muszáj lesz beszerezni most ősszel. Emberek, ebbe megéri befektetni.

Alexander McQueen-igazán történelmire sikeredett McQueen utolsó kollekciója. Tisztelem, és mindigis szeretni fogom a ruháit.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr862236047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása