Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.27. 18:05 sziporkah

inspiráció 2010

Kezdésnek itt van egy inspiráló videó. Jelszó:fekete szemsmink.

Ismerős a helyzet, mikor tanácstalanul állsz a drogériában, és nem tudod, hogy melyik pirosítót tedd a kosaradba, vagy szomorúan konstatálod, hogy ezer színárnyalat közül nem tudsz egyet sem választani, mert nem vagy teljesen biztos abban, hogy mi a szezon must have-ja smink terén? Oké, nem tudom, én nem számítok még száz százalékosan potenciális sminktermék fogyasztónak, de azt tudom, hogy ez NEHÉZ. Szóval...

Nem tudom, hogy a tervezőket pontosan mi ihlette,-szerintem egy bányász, és egy díva keveréke, plusz egy tündér és Aton keveréke??(Aton egyébként ókori egyiptomi napisten.) Az tény, hogy ebben a szezonban az lehetsz, ami akarsz, ugyanis minden tervező más és más stílussal tette tökéletessé kreációit. Karl Lagerfeld a vörös ajkak+fekete szemhéj kombinációjára tette le voksát, viszont a Chanel márkát őrült, fekte szemsminkkel bolondította meg, na meg egy jó adag fehér púderrel, így lett a hatás, nagyon "gót". De láthattunk természetesen szép, halványan sminkelt Gucci modelleket, vagy szivárványszínű MiuMiu sminket, Amanda Wakeley a nude mellé tette voksát, a Dior modell viszont erősen voltak pirosítva, John Galliano pedig egy röpke pillanatra visszavarázsolta a nyarat a kifutóra, így kedvünkre örömködhettünk a bronzos alapozókban, ami tiszta hawaii feelinget ad arcunknak. (ott és akkor a modellek arcának).

make-up

















Idén szerintem Diane Von Furstenberg oldotta meg a legjobban a smink kérdést, de a Dsquared2 modelljei is stílusosan voltak sminkelve. (szerintem.) De persze egy átlag ember nem festehti magát úgy, mint a Chanel modellek, de egy-két trükköt mindig tanulhat az ember, és legalább a drogériában álldogálva is könnyebb lesz választani.

Ami fontos:a vörös ajkak+fekete szemek abszolúte nyerő, de ha nem akarsz "domina díva" lenni, akkor most nyerő a babás-look, halvány rózsaszín pirosítóval, fekete szempillákkal, és egy leheletnyi alapozóval. De nem csak ez a két alaptrend létezik, a bronzosító porod sem kell félretenned, az is nyerő lesz a télen, ha viszont színekben akarnál pompázni, a sötétkék,sárga, narancssárga,lila,fekete,bordó,szürke, zöld és rózsaszín is jót fog mutatni a szemhéjon. Óh és még valami. Szürke+narancssárga. A szezon "ikrei".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr772252622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása