Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.05.21. 17:57 sziporkah

Kate Moss új TopShop rekláma

Oké, oké, oké szinte már mindenki tudja, hogy Kate Moss brit topmodell ruhakollekciót tervez a TopShop számára. Most elékszült az új, 2010 summer collection reklámfilme. Természetesen vele.

 

 

Vidám gyerekkórus, szaxofon, tök happines van meg minden. Magyarán ez a reklám valami ilyesmit akar sugallni:"Halj meg Kate Moss által tervezett ruhában, de addig élvezd az életet, légy divatos és őrült. Vagy szexi. Na, jó legyél akármi,de  viselj TopShop ruhát. Mert abban menő leszel." Én nem mondom ugyanezt, de az tény, hogy viszonylag hordhatóak a ruhái mrs. Mossnak. Vagy miss. Mossnak? (tulajdonképpen nem is nagyon érdekel, hogy az angol topmodellt hányan .....meg, de ami tény, az tény.....) Okééé....Élvezzétek a reklámot, ja és igen újítsatok be egy szexi ingruhával, olyannal, mint amilyen Kate-en van. Vagy ne olyan átlátszóval, de egy olyan könnyű kis nyárival, amihez nem kell nadrág, csak egy saru, plusz egy panamakalap meg egy hobó, és egy feltűnő nyaklánc és menetkész vagy. Nekem ez a reklám amúgy tökre nyári feelingű, amit imádok, mert 3 hete csak az eső esik, és rohadtul elegem van, hogy nem süt az arcomra a nap, amit annyira szeretek. Ehelyett be kell érnem egy Kate Moss főszereplésével összetákolt TopShop reklámmal. Ami jobb, mint a semmi, de nem ér fel egy szuper napsütéses délutánnal.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr472021229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása