Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.01.31. 12:08 sziporkah

play (with) me

Gyönyörű, fiatalos Play Me kampányképek.

 

Play Me=egy farmermárka, ami fiatalos lendülettel jár-kel USA szerte, és hódítja meg a fiatalokat és külföldi bloggereket. Egyébként az tetszik benne, hogy a nagy márkákkal ellentétben ők /PlayMe/ egy igen egyszerű módszerrel oldja meg a fotókat. Semmi hamisan beállított túlon-túl tökéletes világ. Nem. Egyszerű, lendületes, energikus. Viszonylag megifizethető, és roppant pret-a-porter. Az egyik kedvencemmé avanzsált.PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Szólj hozzá!

2011.01.30. 12:50 sziporkah

vasárnapi idétlenség

Úgy ahogy van borzasztó, de ebben a kiábrándítóan értelmetlen szettben van valami szép, valami extra, amitől hordható. Azaz önfeledt napjainkon feszíthetünk benne, kifejezve belső gondolatainkat, miszerint a tükörtojás csodálatos impulzos a kortárs költészet terén... Plusz még idétlenebb Who Let The Dogs Out klip, ami a 2000 évek elejére, a diszkó korszakra, a fonott hajra, a latex partyszettekre és a DJ-k fénykorára emlékeztet. Na meg persze az egyslágeres előadókra. (köszönöm nekik, hogy előre viszik a popkultúrát)

Szólj hozzá!

2011.01.29. 12:17 sziporkah

 

a változatosság gyönyörködtet.

 

Ahány tervező annyi stílus. Persze mind egy fő vonalat követ, de mégis. Divatház és divatház között tengernyi a változatosság. A Balenciaga military vonala és a Prada színes világa között temérdek különbség található. Épp ez a szép.

 

 Elie Saab trópusi hangulata. Akvarell-szerű maxiruhák, XXL kiegészítők.

 A Proenza Schouler lágy anyagai.

 Jil Sander imádnivaló retrója.

 A Costume National egyszerű, letisztult világa.

Szólj hozzá!

2011.01.28. 19:46 sziporkah

banana

 

Kicsit elszomorít az, hogy a 2011 f/w kollekciók szaladgálnak a kifutón, mikor mi még a 2011 s/s ruhákhoz sem "nyúltunk". Bár aki figyelmes boltjáró, tudja, már sok helyen kapható az új készlet. A Promod és a Calzedonia leáraz, a Pimkie pedig már javában árul. A New Yorker próbálja behozni a lemaradást, a Gas hozza a formáját, a H&M, nos, ő olyan szuper, mint mindig, a Vögele pedig álldogál, és várja, hogy jöjjön a jobb idő.

De ha már tavasz, és ha már boltok: a Prada /igen-igen/ keserédes kissé folklór hangulatot idéző banános-virágos-tulipános-szőrös-színes-vicces-neon kollekcióval rukkolt elő. Azaz mint mindig, a komor és letisztult tél után egyes tervezők nem érik be a 'saját' téli stílust követve. Nem, nekik kell a lázadás, az, hogy itt a tavasz, a Hamupipőke-életérzés, és még mások a puritán holmijaikat hordják, amit például Jil Sander diktál, a Louis Vuitton/Marc/ és a Prada -a nagyágyúk- színes ötletekkel rukkolnak elő. Így azok, akik nem riadnak vissza a kolibri-effektustól, nos azok előnyben. A feltűnő ruha-letisztult smink! jelszó sehol, mint már régebben is írtam, a glam rockereket valahogy így akarják visszahozni a divatba. Bár mint mindig, azért a kontrasztoké a főszerep, így könnyen lehetünk divatos kaméleonok, akik egyik nap a letisztult és maszkulin eleganciát követik, másnap pedig a kissé giccses, folklór outfitet viselő tömeg-gépfegyverek.

Szólj hozzá!

2011.01.27. 12:57 sziporkah

daily outfit

Lanvin 2011 s/s. Imádnivaló bogyószínek. Asszimetrikus szabásvonal. Egyszerű haj, rafinált gyűrődések. Oké, ha nem vagy 180 cm és 50 kg, akkor nem ajánlom. De vizuálisan is szép. Lanvin leleményes (lenne, ha nem csak az anorexiásokra gondolna). Mindegy.

lanvin15

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása