Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.11.03. 12:06 sziporkah

Hermés 2011 s/s (új kiegészítőként szerezz be egy lovat!)

Bőr, lovaglócsizma, földszínek, kalapok, lovaglópálcák. Már csak pár szép telivér hiányzott volna, és akkor tökéletes lett volna az összahatás, ha már a kifutó is egy lovarda-szerű cucc volt.

Ha ez lesz a nyár slágere, az biztos, hogy nem marad egy ló sem a földön, annyi fashioniszta nő fog lovat venni, és az egyik kedves osztálytársam lovainak értéke is az egekbe fog száguldani.

Abba viszont nem gondoltak bele, hogy egy mai, élettel teli, gondolkodó nő nem akar úgy kinézni, mint az Elfújta a szélben az az asszony, akinek a vörös ikrei voltak? Nos, ebbe nem gondoltak bele. A kalap oké, azt még a Moschino is belefűzte kollekciójába. A szín, nos az még tetszik is. De a csizma, meg úgy az összhatás... Nos, ez a post egy tökéletes példa arra, hogy a divat nem mindig követendő példa. Pedig a 2010-es f/w kollekciója a Hermésnek annyira jóra sikeredett. Azt gondolom, túlságosan görcsösen ragaszkodtak a maszkulin jegyekhez, a pasztel és natúr színekhez, plusz a nők férfiasítására vonatkozó elvekhez, hogy már szinte nevetségessé vált az egész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr872410601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása