Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.04.17. 18:21 sziporkah

Szakadtan a vörös szőnyegen

Imádják Keshát.Mindenét. A stílusát, ruháit. Persze ehhez lenne még pár szavam...

Kesha Rose, egy lány, aki azért lett híres, mert képviseli azt a réteget, amely nem a tökéletesen fésült hajú, rózsaszín szoknyás lányokból áll, hanem azokból, akik vadócnak nevezik magukat (persze ezt én megkérdőjelezném), és lázadnak. A divat, és úgy minden ellen. Persze Kesha tüntet a divat ellen, és mindent megtesz, hogy kitűnjön az emberek közül. Legyen az szakadt ruha, extrém smink, oversize póló a vörös szőnyegen...Kesha egy interjúban elmesélte, gyakran hordja bátyja kinőtt, és kinyúlt ruháit, valamint imád turkálóból öltözködni (persze, tény, hogy vannak jó ruhák a turkálóban), és sok kiegészítőjét pénzbedobós cukorkaautómatából szerezte. És ekkor a sok kamaszlány köüveti a példáját, és neves alkalmakra felvesz egy szakadt farmert (amivel hétköznap nincs is baj), plusz fiútestvérei(!) ruháit fogja hordani. Hová fajul a divat? Lányok fiúruhákban (a boyfriend jeans még OK), szakadtan a vörös szőnyegen, lenövéssel a kamerák előtt? Nem tudom, nem ítélem el Kesha Roset, de nem vagyok híve, hogy ez legyen egy divat. Egy Versace kis fekete még mindig jobb...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr201929782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chailattelove 2010.05.24. 15:39:41

az a legnagyobb gond vele, hogy folyamatosan túlhangsúlyozza, hogy ő mennyire nagyon lázadó és egyedi, mikor sem a hangja, sem a zenéje (elnézést a kesha-fanoktól), sem a stílusa nem az. abban a kisfilmben, amit az mtv-n nyomattak vele, ehhez képest közölte, hogy "zenei világuralomra" törekszik. khmm. számomra a legidegesítőbb popcsillagocska a mostani felhozatalból.
süti beállítások módosítása