Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.09.29. 12:35 sziporkah

Lindsey Wixon egyáltalán nem lovely

Nemrég találtam egy lovely lindsey c. fotózást erről a kicsit TÚL dagadt szájú, és Madonnától is durvább fogközzel rendelkező csajról. Nekem egyáltalán nem lovely ez a lány, szerintem félelmetes, és NEM szép. Mondom ezt én, aki annyira ronda. -na, ebben van némi igazság.-Persze azért vannak szebb, ill. csúnyácskább modellek, de mostanság ANNYIRA felkapott lett Lindsey, pedig nagyon sok embernek egy darázscsípésre-allergiás lány jut az eszébe, miután vagy három darázs is megcsípte.

Mindegy is, itt vannak a képek. Divat-szempontilag nagyon is szépek.


Szólj hozzá!

2010.09.28. 15:52 sziporkah

daily polyvore

g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen, ez egyszerűen KELL. Norvég-mintás kötött blúz, hozzá pedig kockás szoknya abszolúte favorit. Mert mint régebben is írtam, minden illik, ami össze nem passzol. A doc bag pedig lassan olyan fogalommá válik, ami mindenkinek a szekrényében helyet foglaló táskát takar. A csodás kis mokaszin pedig remekül kiegészíti az egészet. Hidegebb napokra pedig egy vastag, szürke vagy fekete harisnyát ajánlok. Imádnivaló.


Árlista:

D&G Norvég Mintás Felső 92. 750 HUF

Burberry Kockás Szoknya 24. 105 HUF

Mokaszin 8.430 HUF

Doc Bag 229. 773 HUF

Szólj hozzá!

2010.09.27. 14:10 sziporkah

Y3 2011 s/s

Yohji Yamamoto. Nem tudom, eddig nem nagyon hozott lázba a neve, ezek után sem fog. Annyira. Tetszenek a színek, amit használ, és tetszik a 2011-es divatbemutató koncepciója, viszont a ruhák. Azt hittem, maradnak a retro vonal újrahasznosításánál, mert bevallom, nagyon tetszett az idei őszi-tavaszi kollekciók többsége, főleg ezek a csodásan kidolgozozz, retro ruhák, mint pl.:Louis Vuitton, Prada. Na igen. Persze voltak ebben a szezonban is formabontó tervezők, akiket nem érdekelte a retro-láz. Ilyen volt a holland divatmárka, a G-Star Rawr, vagy Jeremy Scott. De azért valljuk be, közel állt a szívünkhöz a sok meleg kötött holmi, és ezek a csodás, vastag harisnyák, hatalmas kabátok. Aztán nemsokára beszerezhetjük a 2011-es ruhatárunkat is. Ami nem lesz más, mint szerintem ez:

-néhol marad a retro vonal, vagyis nem néhol, elég sok helyen

-de lesznek überfrenetikusan érdekes, és high-tech szabásvonalak is, és igen, MEGINT LÁTTAM olyan kicsi, wave-es szemüveget is, mint a 2000-es évek elején. na, azt nem akarom.

-lesznek egyszerű színek, de főleg a fő tónusok fognak dominálni, mint pl.:fekete, azaz sötét, de lesz igazán HÓFEHÉR is. persze van piros is, de annyi fehéret láttam eddig, mint még soha.

Mindegy is, ebben a posztam Yohji Y3 márkájáról akarok írni, ami nem volt pasztell színű, hanem igazán sok színt nem is láthattunk. Fekete&piros. Haspólóba hajló fölsők, és igen, buggyos nadrágok. Maszkulin cipők. A cipőket, és a sminket szeretem. És te? Ó, és igen, ilyen vékony derekat akarok én is.

Szólj hozzá!

2010.09.25. 13:56 sziporkah

cheap&casual

Egyébként ha nem találták volna ki, ki sem lehetne. Ez nem más, mint a térhódító blogok világa, ami szerintem mostanra annyira elburjánzott, hogy míg régen a blogolás csupán a stréberek és kockák unalmas időtöltése volt, most nem is ember, aki nem blogol. Itt van a thestylerookie, vagy a fashiontoast. Sehol sem lenne Tavi Gevinson, ha nem írogatna hetente egyszer vagy kétszer a blogjába. Nos, csak annyit nem értek:HONNAN szerzi a ruháit? Tud egy jó turkálót? -Megadhatná a címet- Esetleg az anyja vagy a nagyanyja menthetetlen fashioniszta volt. Nem tudom, minden esetre nem hagy nyugodni a kérdés: mitől sikeres egy blog? (nem fogok tippeket adni, mert még én sem tudom, egyszerűen az ember adja saját magát, és írja azt, amit VALÓBAN gondol).

Egyébként nem ez a mai postom témája, hanem a magyar casual outfitek idén télre, és őszre. Mert persze az ember megveszi az olasz flairt, vagy az amerikai vogue-ot, esetleg a magyar Elle-t, de mit sem ér vele, hiszen ha felvesz egy Givenchy vagy Chloé ponchót, akkor maximum a magyarok hülyének fogják nézni, és persze sok bunkó létezik szép kis hazánkban, úgyhogy aki ebben az országban úgy akar fashioniszta lenni, annak meg kell birkózni azzal, hogy majd esetleg egy macskát fognak hozzávágni.-persze képletesen fogalmazva-.

Ha az ember fél a macskáktól, jobb ha az egyszerű casual fashinoiszta mellé teszi le a voksát, és csinálja szépen, ám divatosan a dolgait. (és persze ezekhez a csodálatos ruhákhoz mind-mind szakadt, vagy NEM szakadt ceruza-nadrág javasolt-beszerezhető innen:F&F)

Azaz mi az ami EBBEN A SZEZONBAN egy hatalmas MUST HAVE? oké, most jöjjön csodálatos képekkel tarkított részem, amiben megpróbáltam nem túl hivalkodó, ám fashioniszta, és persze igazán cheap ruhákat lefényképezni.

Szólj hozzá!

2010.09.23. 14:27 sziporkah

daily polyvore

A jelszó:minden, ami nem illik össze, de mégis fashioniszta. Imádom ezt az outfitet, márcsak azért is, mert minden olyan pasztell, azaz semmi sem neon, és eleve, a neon színeket utálom, hiába volt divat.

Nagyon stílusos ebben a szezonban az oversize+camel keveréke, és igen, ez a doktor-táska most egy elengedhetetlen must have. Aztán itt van a ránézésre rögtön nem passzoló szoknya, de felvéve nagyon is illik az outfithez. És igen, a szezonban elengedhetetlen zokni. Ó, és igen, amit a legjobban szeretek ebben az összeállításban, nos, az a cipő. Maszkulin, és mindenhez illik. Szoknyához és nadrághoz egyaránt. Maxihoz és tunikához is. Egy camel színűbe megéri befektetni.

Must have&100% fashioniszta.

És igen, nagyon is casual viselet, ha pedig hideg van, egy ballonkabát, vagy egy egyszerű, pamutkabát (camel-színű) nagyon is illik az öltözékhez!

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Árlista:

Camel Oversize Pulóver 53.835 HUF

Babarózsaszín ceruza-szoknya 16.975 HUF

Zokni 5.275 HUF

Maszkulin cipő 21. 535 HUF

Doctor bag 663. 423 HUF (aztaa)

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása