Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.01.15. 10:42 sziporkah

Paris Fashion Week 2011 spring/summer

Ha valaki bekerül a Párizsi Divathétre, nos az a tervező már a divatja nagyjai közé kapott belépőt. Mert ezen a fashion week-en olyanok képviseltetik tavaszi kreálmányaikat, mint a Jean Paul Gaultier, vagy a Chanel. Itt van még a Viktor&Rolf és sok-sok egyéb nyalánkság. Szóval ha valaki kompletten a Párizsi Divathétre szomjazik, az jól teszi. Persze oda bejutni nem könnyű. Ezért érdemes blogot olvasgatni. Szóval tessék, ízelítő abból, hogy ŐK a nagyágyúk miket is álmodtak meg tavaszra. (színek, fehér, minták, virágok, kontrasztok)

Itt van elsőnek a Viktor&Rolf. Annyira szeretem őket. Most sem okoztak csalódást, és boldogan kalauzoltak el az ő kis luxus-álomvilágukba.

 

Jean Paul Gaultier.(a nagy Bukkferenc....)Igen, tökéletesen keveri az anyagokat és a maszkulin elemeket a teljesen glamouros kiegészítőkkel. Itt is jelen van a hetvenes évek kissé zilált ámbár rendezettnek ható világa.

 

És végül a Loewe. Kedvenc márkám egyike. NAGYON szeretem. A retro megint főszerepet kap, az egyszerű szabású, mégis élénk színű ruhák jól megférnek a színes sminkkel. Ezek mellé aranyos kis oldaltáska párosul.

"Paris Fashion Week 2011 spring/summer"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr532571215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása