Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.19. 17:22 sziporkah

2010 fall/winter outfits part 1

Kedveskéim. Tudom, hogy már ezer és ezer helyen találkoztatok az itt következő ruhákkal (legyen az magazin, vagy online blog), de nekem is muszáj volt (furcsa késztetést éreztem, aminek nem tudtam ellenállni) pár tervező kreálmányairól képeket beillesztenem. Úgyhogy ha ezredjére is, de tessék, itt vannak az idei szezont meghatározó ruhák.

Moschino-kedvenc divatmárkámmal kezdeném a felsorolást, úgyhogy. Kalapok télen? Furcsa megoldás, de hordható, ha szereted a feltűnést, és persze egy hozzá illő szürke&fekete bőr, vagy egyéb anyagból készült kosztüm is menő lesz. Persze csak úgy, ahogy a Moschinotól láthatjuk.

Hussein Chalayan-feltűnő, de annál jobb. Sötétkék és fekete keveréke most nagyon menő, főleg ha azokat csillag minták díszítik.

Blumarine-igen, nem is gondoltad volna, de divatba jön a rojt+állatminta. Persze ahhoz, hogy egy kifutóról ellesett ruha casual legyen kicsit finomítani kell rajta, de a tény az tény, most igazán menő lesz mind a kígyó, mind a zebra(kisebb meglepetés!!), mind az ocelot minta.

Valentino-kerek szabásvonalak(adieu -jól írtam??-katonásan egyenes vonalak!), pasztell színek, nőies fodrok. Ez jellemezte a Valentino idei kollekcióját.

Balmain-flitterek, és minden ami csillog. Hangsúlyos derékvonal, rövid szoknyák,(vagy éppen hosszúak) erős vállrészek. Egyszerűen imádom.

Yohji Yamamoto-ballonkabátok feketén. Vagyis feketén-fehéren, de a Yamamoto márka a fekte mellé tette a voksát, itt is láthatjuk, hogy a fekete még mindig menő, az egyszerű szabású, fekte ruhák pedig igazán divatosak lesznek, érdemes egy fekete ballonkabátba befektetni.

Emilio Pucci-szőr, selyem, és sok meghatározó, önmagában is erős anyag. Jellemző lesz a különböző, össze nem illő anyagok keverése, és persze most nem a sminkre vagy a hajra fogunk nagy hangsúlyt fektetni, hanem IGENIS a ruhákra.

Marni-retro lazulás, pasztell színek, erős vonalak, mégis szolid eleganciát sugároznak. Nőies, hordható és nagyon stílusos lesz az ősszel.

Basso&Brooke-izgalmas, absztrakt és művészi minták. Ezek a minták rentgeteg ruhán fognak visszaköszönni.                                                                                          

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr282233550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása