Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.11.05. 12:37 sziporkah

Chanel 2011 s/s rtw

Ha az ember őszre több tízezres csizmát vett, nos nem fogja megbánni, legalábbis Karl Lagerfeld szerint nem. Azaz a Chanel szerint nem.-ugyanis a következő NYÁRI szezonban is tudja majd hordani- A 2011-es s/s rtw kollekció, nos mit is mondjak? Újító lett? Nos nem. Jó lett? Aligha. Hordható lett? Annál inkább. -viszont-A tavalyi sokkal, sokkal, sokkal jobban tetszett.

A 2000-res évek eleje, közepe tért most szerintem egy kicsit vissza, a tweed anyag ilyesfajta felhasználásával. Na és persze itt van az az irdatlan mennyiségű latex ill. bőr, ami a kollekcióhoz fel lett használva, és ami majd a 2011-es évet meg fogja határozni, legalábbis meg akarja határozni. (mert persze a Chanel-féle bőr+tweed nem egyedül száll ringbe azért, hogy a mi kegyeinket, na meg a pénztárcánkat meghódítsák.) Mert itt van az YSL-féle selyem, a Sophie T.-féle pamut, meg selyem, és még sorolhatnám. Persze az a jó, ha többfajta lehetőségünk adódik, ugyanis ahány ember annyi ízlés. Én utálom a latexet és a bőrt, kiráz tőle a hideg, nézzük csak meg Crystal Renn-t, a nem éppen balerina karcsúságú csajszit, persze nem ítélem el, mert én sem vagyok egy anorexiás, de mégis, Karl Lagerfeld ráadott egy BŐR cuccot, amiben kissé "absztrakt" hatást keltett.Persze van tollas-kék ruha is, vagy fekete oversize pulóver.

 igyekeztem a nekem tetsző darabokat betenni a postba, de ha valaki érdekel, akkor keressen rá a kollekcióra, vagy nézze végig a bemutatóról készült videót.

Nos, ha az ember valamit meg akar venni, előtte mérlegel. "Milyen eseményre tudom felvenni?" "Szépnek fognak benne látni az emberek/férjem/munkatársak, stbstbstb.?" "Megéri az árát?" "Strapabíró?" "Divatos?" Nos, ha minden pont mellé pipát tettünk, akkor legtöbbször az ember beáll a sorba, és fizet. Aztán hazamegy, felveszi, hordja, mert az a divat, és a többi, és a többi. Persze ez akkor van, ha valami esztétikus, közép árkategóriás (a magyar embernél ez is fontos!), jól mutat rajta, és az őt kisérő ember nem szólja teljesen le az adott ruhadarabot. Ez legtöbbnyire a Levi's farmerekre, és pamut pólókra, military cuccokra és csipkés kiegészítőkre igaz. Ha az ember fia/lánya egy bőrrel kombinált tweed-kosztümre, vagy egy virágos nadrágkosztümre, illetve sifonból, selyemből, vagy organzából készült aquarell szerűséget fogdos, nos az nem biztos, hogy ilyen hamar meg fog felelni a kritériumoknak.

És ez a helyzet a Chanel 2011 s/s rtw kollekcióval is, ami tele van műanyag talpú cipőkkel, kosztümökkel, tweed anyaggal, virágokkal, bőrrel, latexxel, és egyéb -csodálatos-anyagok kavalkádjával.

Mi a  helyzet a sminkkel? A szemceruza, mint must have darab, nos az marad a következő szezonban is, azaz 2011-ben. De mi a helyzet a haj VÁLASZTÉKÁBAN MEGHÚZOTT FEKETE CSÍKKAL? Igen, nos az nálam olyan dolog, (pedig nem vagyok egy prűd ember) amit SOSEM viselnék, hordanék, még ha fizetnének is. Egyébként a bemutató tele volt híres modellekkel, mint pl.:Karlie Kloss, Srej Zsófia, Mihalik Enikő, Sasha Pivovarova, Freja Beha, stbstb.

Összeségében annyira nem rossz kollekció, de nem is imádnivaló, mint a tavalyi, a klumpákkal és a tanyával, pedig azt szerettem ám. Mindegy, az őszi/téli biztosan jobbra fog sikeredni, addig is be kell érnünk néhány átlátszó(vagy fekete vagy fehér) talpú cipőben, amiben ha ügyesek vagyunk nem fogunk elesni. És kedves Karl, nekem is rendelhetsz egy ÉLŐ szimfonikus zenekart a születésnapomra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr722423480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása