Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.02.03. 21:08 sziporkah

elköltöztünk!

 

mint tapasztaljátok a dizájn "elmismásolása" után nincs más választás, új portálra költözött a blog!

ugyanazzal a tartalommal és lelkesedéssel, csak más címen folytatjuk csodás kis ügyködésünk.

http://sejjribizli.blogspot.com

 

köszönöm mindenkinek, aki ezek után is keresi/olvassa majd a sejjribizli-t!

Liza

Szólj hozzá!

2011.02.03. 16:41 sziporkah

kérsz egy bakancsot?

Talán ha eddig furcsa embereknek nézted a bakancsosokat, és legszívesebben levetted volna róluk a szerinted ormótlan és idétlen cipőt, na, akkor itt az ideje, hogy őszintén kijelentsük:nem vagy ember.

A Martens bakancs az a dolog, ami státusszimbólum és e heti imádatom aranyos és színes tárgya. Lehet nézni bárhonnan, de mindig ugyan oda lyukadunk ki:mesés. Nem tudom, de az An Cafe énekese tündökölt mindig Doc Martens-ben, rózsaszínben. Nagyon bájos volt.

És nem csak ő, hanem bárki más. Daisy Love, vagy Lourdes, de legyen az Richie Rich vagy a Balmain divatház. A bakancs must have, szóval most leárazások folynak, akár most, akár bármikot, szerezz be egyet. Bakancs-balett, vagy nevezzük bárminek, de új korszak jött el, az, amikot ezek a cipők már nemcsak a katonák elnyűtt lábmelegítői ezek. Nem. Sokkal több.

Doc Martens fashion trend for 2009

Szólj hozzá!

2011.02.03. 12:15 sziporkah

Bobbi Brown palettája és az üde arc dícsérete

"Az ember bőre a szépségnek lett feláldozva. Arra van szánva, hogy üde legyen és friss. Legyen enyhén rózsaszín, és selymes. A száj, legyen érzéki és vörös. A tekintet pedig varázsoljon el mindenkit. Ez a gyönyörű nő ismérve."MAC Future Face Makeup Collection 2011

Mit is mondjak? A fent leírtak után már nem is lehet igazán semmit hozzáfűznöm a mai témához. Az e heti mániám ugyanis a bőrápolás, a smink, és a tisztaság, illatok, wellnes, stbstbstb. Szóval. Idén tavasszal egyébként is az egészséges, ragyogó és üde bőr/arc, smink/ lesz a "divat". Úgyhogy viszlát sápadt, halottakra emlékeztető arc, a "vidám" orcák visszatértek. Erre való a pirosító, amik közül idén a babarózsaszín lesz a nyerő. /persze ez azért tónus függő, így ha világos a bőröd, akkor nyerő, előnyben vagy! aztán kreol bőrnél már a terrakotta színek dominálnak és így tovább/

 

Bobbi Brown csinos kis palettája pedig már kapható, a tavasz slágerszíneivel felszerelve.

Szólj hozzá!

2011.02.02. 12:06 sziporkah

we love Berlin

Az Essence csodálatosan "bekeményít". Az eddigi megszokott, egyszerű, mondhatni minimális dizájn után (oké-oké, volt, mikor különféle Twilight vagy Fairytale kollekciót kaphattunk. azt hiszem még Peace&Hippi téma is futott egy időben, bár erre nem mernék fogadni) most itt az új, urbanista és nagyon "meglepő" I LOVE BERLIN kollekció. 2011-re az Essence valami nagyot akart alkotni, és ezzel rukkolt elő. Bár még nem hallottam róla kritikát,véleményt és Magyarhonban még nem is nagyon találkoztam vele, a külseje nagyon megnyerőre sikeredett.

 

Bár Berlin csodás város, (komolyan) nekem valahogy nem jön le a német hangulat. Persze lehet, hogy sztereotípia a sör és a kolbász, de nekem Berlinről nem az Essence jut eszembe. Persze szeretem a márkát, mert megfizethető, mégis minőségi. Persze ki lehet rúgni néha a hámból és lehet venni Bobbi Brown pirosítót, de szerintem ez a termékcsalád is kielégíti vágyainkat. /többé-kevésbé, mert az Essence szempillaspirál borzasztó/

Lesz itt minden.Műszempilla és szemhéjpúder, szájfény és pirosíító. Extravagáns csomagolással, és meg merem kockáztatni, hogy limitált kiadásban.

Az előrejelzések szerint egyébként 2011 most kicsit Berlin éve lesz. /mmm, miért nem Budapest??hmm, most a hazafi énem beszél, büszkén./ A NewYorker is előrukkolt egy I Love Berlin kollekcióval. Aztán itt van az Essence, és még kitudja melyik márka fog még Berlinnel, vagy valamilyen német témával előrukkolni. Kíváncsian várom.

Szólj hozzá!

2011.02.01. 12:32 sziporkah

HAPPY BIRTHDAY!!

Pontosan egy éve (vagyis majdnem pontosan) jöttem rá arra, hogy blogolnom kell. Megfogtam az egeret és csodálatosan beírtam a google-ba:blog. Aztán kihozott pár portált. A blog.hu pedig annyira szimpatikusank hatott. Regisztráltam, és egy "roppant" találó sejjribizli c. blogot hoztam létre. Az egy év alatt szerintem sokat fejlődött mind stilisztikailag, mind bárhogy. A fészbukon egy aranyos kis 63 fős lájk-csapatot szedtünk össze, az éves statisztika szerint pedig 2010 február és 2011 február között 20.000 ezer ember nézte meg. Nagyon remélem idén ez a szám a duplájára, triplájára fog növekedni.

Volt soksoksoksok dolog. Copy Alexander McQueen-től kezdve Polyvore cikkeken /posztokon / keresztül online fashion show-kig tényleg nagyon nagyon sokminden.

Egy év alatt 25 éves lett az ELLE USA, meghalt Alexander McQueen (nyugodjék békében!) retro mániákusokká avanzsáltunk, és láthattunk több ezer hiperszuper outfitet.

Kellemes második életévet!Photobucket

Photobucket

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása