Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.05.30. 15:36 sziporkah

kék.

 

 

Szólj hozzá!

2011.05.28. 15:34 sziporkah

Részletes élet, felületes monológ

-Örülhetnél a melegnek!-szólt szemrehányóan a kis hal.
-Örülök, csak valahogy nincs most hozzá kedvem.-válaszolt a légy.
-Gyere a vízbe, akkor lehűlsz!-tanácsolta a halacska.
-Szíves örömest!-szólt a légy, és behuppant a vízbe a hal mellé. Először furcsa volt a neved közeg, gondolta kimegy, de mégsem tette. Várta, hátha enyhülést hoz neki ez a közeg. Rápillantott a halacskára, élete szerelmére. Halála előtti pillanatában a kis ficánkoló lény önelégült mosolyát látta.

*

Más téma: rosszul vagyok, valami szétmarja a nyelőcsövem. (gyógyszer) Olvastam, de összefolytak a betűk. Itt még inkább. Ezért nem lesz hosszú ez a poszt.
képek.
-AVON körömlakkok. a kedvenc nyári színeim.
-egy ásvány, imádom őket. /cölestin/

 

Szólj hozzá!

2011.05.22. 12:56 sziporkah

ecstasy&Rodarte

[CK-Biba_06[1].jpg]
Két hét van az iskolából./plusz egy/ Senkit nem érdekelnek a könyvek, a tábla, a monotonitás. Kalandozunk, valahol messze. Sétálunk a városban, álmodozunk, szerelmesek vagyunk, lázadozunk. Éljük életünk. úgy, mint mindenki más. ahogy te, vagy ők. Nincs különbség.
Péntek van, mindenről ordít a péntek, cseppfolyóssá válik a könyvem, és a Hurts üvölt a lejátszómból. Próbáltam kicsit komolyabb lenni, de nem nagyon érdekel a komolyság. Éljen a spontaneitás, és a Rodarte!!!! /mellesleg most Rodarte lázban élek./
Szóljon a mai poszt erről a csodás tervezőpárosról. Kellemes szórakázást, ésnézelődést. /mellesleg./

Egy kicsit erről az egészről:a Rodarte egy édes márka, ami kiegészítőkkel, és némileg rendhagyó költeményekkel foglalkozik. A céget a Mulleavy nővérek fémjelzik. Kate és Laura. Californiából khmm, Kaliforniából-jöttek, a napsütés hazájából, a pálmák rengetegéből, és a tengerpart életérzés bűvköréből. Éppen ezért szeretjük annyira.

Mikor előrukkoltak első kollekciójukkal innovatív hozzáállásuk annyira meglepte a nagyérdeműt, hogy rögtön publikáltak róluk. Igen. Először a Women's Wear Daily-ben, majd találkoztak édes-drága-egyetlen Anna Wintour hercegkisasszonnyal, és voilá, a Vogue US kapui nyitva álltak előttük. Megérdemelt siker, hamar bekövetkezett elismertség. Széles vevőkör, magasztaló posztok. Imádni való párosítások, forradalmi szabásvonalak.
Aztán azt vették észre, mindenki szereti őket. Szóval a vörös szőnyegen a ruháik helye. Egyszerűen csodásak a bemutatóik, egyszerűen van valami mondanivalójuk. Bár, szerény véleményem szerint a márka nem éppen prea-a-porter, bár extrém fashioniszták tegyék a szívükre a kezüket:felvennék a ruhákat az utcára is. Plusz, nem kell azért feltétlenül Rodarte költeményben pompáznunk. Pár organza, selyem, illetve virágmintás anyag, földszínekkel kombinálva, illetve impozáns fekete, és kész./és a letisztul szó itt ismeretlen./ Nagyjából.

image

Később Mrs. Obama jelent meg Rodarte kreációban egy neves összejövetelen a Oval Office-ben. /oké, szép magyarosan az ovális teremben, a Fehér Házban, hagyjanak már ezzel békén./Aztán egyfajta pont az i-re, 2010 nyarán a márka saját divatkozmetikumokkal rukkolt elő, így biztosítva örök érvényű elismertséget a médiában, a divatvilágban, és kicsi szívünkben.

 

Szólj hozzá!

2011.05.15. 13:19 sziporkah

 

suburban love.

 

Lehet, hogy tipikus májusi idő van. De nem szabad,hogy befolyásoljon minket.
Bátorkodtam egészen lazán felöltözni, -norvég-mintás pulóver, szürke nadrág és kötött sapka-. Néha kell ilyen is, nehogy túlértékeljenek minket./vagy nevezzük szimplán külvárosi etikettnek, vagy hanyag öltözéknek, hobó stílusnak, etc/ Vagy esetleg mi, saját magunkat.
Nem szabad, hogy túl magasra tegyük a mércét, bár azért ne is legyen vészesen alacsonyan. Fontosak a morális/egzisztenciális alapok. Intakt emberek vagyunk, egészséges félelmet táplálhatunk magunk iránt. Meg mások iránt is, csak ne legyen beteges. /meg az elvárásaink se legyenek magasak. na, vasárnapi mély gondolatok. beteges./
Aki pedig a ruhatára/öltözéke miatt aggódik, verje fejbe magát, szaltózzon, esetleg énekeljen.
Öltözzön "őszintén."
Jó kedvem van. Mellesleg.
plusz, egy kis zene. enjoy!/Suburban Kids With Biblical Names-már csak a nevük miatt is imádom. és remek ihletet ad. címadáshoz./

 

Szólj hozzá!

2011.05.13. 21:20 sziporkah

friday at last.

Péntek van, és érzem csodás hétvégém lesz. Nem olyan őrült, de fergeteges.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása