Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.10.31. 12:20 sziporkah

neon, csillám, sport és vidámság...

....azaz új trend a tervezők körében. Egyre több tervezőnő kezd vidám bemutatót rendezni, habár a modellek még mindig elég nagy mértékben drogoznak, és piálnak, és éheznek, persze a külső szemlélő már sokkal pozitívabb hangulatot él át, a megszokott funeral ceremony feeling helyett, és a zombi arcú divat- közkatonák helyett.

A mai napon rájöttem, hogy nemcsak a Moschino Cheap&Chic akar változtatni a bemutatóik hangulatán, hanem Betsey Johnson is, aki idén az Olyumpos Fashion Week-en mutatta be kollekciót. Neon színek, csillámló kiegészítők, sportos lazaság, nőies glamour-ral keveredve, Egyébként ahhoz képest, hogy Betsey egy igazi veteránnak számít eléggé fiatal korosztály számára tervez, azaz egy harmaincas-negyvenes üzletasszony míg Gucci-t, vagy LV-t, esetleg Michael Kors-t vesz fel, addig egy fiatal, 20-as, nos az inkább Betsey Johnson-t, vagy Viktor&Rolf-ot. Ez így megy, ez már szinte "szentírás".

Lehet, hogy most túlontúl eltökélt vagyok, és mindent imádok, ami mosolyog és boldog, de akkor is. A Scissor Sisters-Any Which Way, és Johnson cigánykereke, nameg az "összefirkált" ruhák rátették a pontot az i-re.Egyébként nagyon kreatív, megszokott és hordható, azért persze nem teljesen a kifutóról-az-utcára típus, de istenem, kit érdekel?? Imádom a hajat, és a ruhákat.  (esetenként a a csillémport a szemre, stbstb. szép magyar nyelv, ezer féle hasonlat vár még arra, hogy "felfedezzük ".)

Tessék, itt van a NYLON TV interjúja, és "összegzése" Betsey 2011-es s/s kollekciójáról. Márcsak azért is betettem, mert a kollekció slágergyanús, "összefirkált" ruhájával indul, ami mesés. Plusz mert a NYLON TV riportere úgy néz ki, mint aki részeg...

A FTV összevágott kis mixe. Nagyon tetszik, és ez a legminőségibb a youtube-on keringő összes hamiskás és minősíthetetlen videó közül.A FTV változata (Fashion Television, elérhető a DIGI TV-nél..hmhm..) ez a kedvenc változatom, habár egy kicsit hiányos, mert valaki így töltötte fel a youtube-ra, de higgyétek el, a legminőségibben összevágott változat.

Végül a Scissor Sisters-Any Whoch Way c. legfrissebb száma. Szeretem, egyik kedvenc együttesem, és a most izmosra kigyúrt énekes pedig annyira durva, hogy ezért olyan jó a banda. (mellesleg a feszülős, latex cucca is említésreméltó.)

És végül az utolsó videón az egyik kedvenc együttesem legfrissebb számát látni, amit a FTV sikeresen alászerkesztett a Btesey Johnson divatbemutató alá. Mindegy, szeretem ezt a számot, és fontosnak tartom, hogy mindenki "gyönyörködhessen" az énekes újabban izmos felsőtestében, és csodálatos, feszülős latexrucijában.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr182410206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása