Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.25. 12:54 sziporkah

az abszolúte haute couture hajkorona

Nem vagyok fodrász, szóval persze, ne várjatok semmi avantgard művet. (nyugi, most nem a Warren Tricomi mestere dolgozott a modellen, hanem én)

Mi kell a "műhöz?"

Nivea Volume Sensation Styling Spray

Egy fésű

Víz

És egy csodálatos mű rózsa, amin lehetőleg mű szeder is található(oké, az utóbbi nem fontos)

A módszer:

Fogd a kezedbe a tupírozni kívánt hajat, majd VIZES-HAJLAKKOS fésűvel kezdd el tupírozni. És voala! kész. És hogy mennyire haute couture? A tupír mennyiségétől függ, és persze a hajbavalótól is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr402246623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása