Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.03.11. 19:43 sziporkah

Minták, de csak extrémen

Minél mintásabb a felsőd, minél több rajta a törzsi minta, annál divatosabb leszel idén nyáron. Gondolom ezt te is tudod. Úgyhogy feltétlenül szerezz be valami mintásat, például egy pöttyöset, vagy egy kicsit eklektikusabbat. A lényeg, minéll több, annál jobb!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

2010.03.11. 19:37 sziporkah

Lindsay Lohan-menő vagy ciki?

A gyereksztárból mára már sokak szerint egy szőke prosti lett, aki ráadásul lezbikus, botrányairól híres, és anorexiás. Ha ezeket a vádakat mellőzni tudja az ember, észreveszi, hogy Lindsay igen is dicvatos. Szerinted?

Igaz, ez a lány már rég nem az, akit az Apád, anyád idejöjjönból, vagy a Két Lotti filmes változatából megismert az ember. Szakított volt barátnőjével, és most (tudomásom szerint) szingliként tengeti mindennapjait. Bulikba jár, cicit villant, cikizik, hánytatja magát. rémes paparazzo képek jelennek meg róla. De. A dolgoktól eltérve, a ruhája vizslatása során, észrevettem, hogy van stílusérzéke. Ezrn a képen például egy Ray Ben napszemüvegben, egy fekete blézerben és egy virágmintás, hosszított felsőben turkál az autójában. Divatos bizsuk. fekete csőgatya. Szóval ha egyszer egy Lohan kisasszonyról készült képet nézel (ami lehetőleg paparazzi foto) akkor érdemes a néha elég gáz külsőre szemet hunyni, és a ruhát vizslatni. Nem sok öltözködési bakit követ el, így a "divattipjeit" érdemes megfogani! Szóval csak bátran legyetek kicsit Lindsay-sek. Mármint csakis stílus terén.

Szólj hozzá!

2010.03.08. 17:32 sziporkah

We love Christian Dior!

Dior. Mindenki ismeri ezt a márkát, és na. Szeretjük is. Az idén a haute couture kollekció kissé giccsesre sikeredett (mindenhol virágok, erős smink és millió-millió-millió rózsaszál.)

De ha eltekintünk a rózsáktól, a csicsás rózsaszín háttértől (nem vagyok valami rózsaszín-párti)és nem a koncepciót nézzük, hanem csak a ruhákat, tetszeni fog amit látunk. Bőr kiegészítők (lásd.cipő; kesztyű; öv), és gombos felsők. Igaz, itt nem duplasoros, de tetszik, és a kivágásért, és a fodros derékért nálam plusszpont jár.  Ahogy elnézegettem a többi hc ruhakölteményt, nagyon-nagyon sok csipkét, és annál is több szoknyát láttam. Igaz, ez haute couture, de akkor is. Nem az én világom. Így inkább áttérnék a mindennapibb, pret-a-porterre, ami olyan ruhákat jelent, amiket a viselője a mindennapi életben is tud hordani. Tessék itt vannak az idei preat-a-porte ruhák a Diortól.(ó, igen a pret-a-porter ruhák már az őszi/téli kollekcióból vannak.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása