Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.03.28. 16:01 sziporkah

Hódíts neonban!

Én, személy szerint inkább pasztell párti vagyok, de a neon idén nagyon szexi. Bármi. Cipő, smink, esetéleg kiegészítő. Ha eddig nem voltál olyan bátor, újíts be egy neonnal!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2010.03.28. 15:54 sziporkah

80s

Elérkeztem oda, hogy annyira 80-as évek őrült lettem, hogy eldöntöttem:megérdemel ez a korszak egy pár szót...

 

Pédául. Ma vettem egy isteni puffos-ujjú, csipkés gallérű, pasztell színű inget, amit egyszerűen imádok. Meg persze itt van a drága és agyonraölelgetett bársony blézerem. (imádnivaló smaragdzöld színben) Jaj, és a csipkékről, meg persze a leggingsről ne is beszéljünk. A platfrom is megér egy misét. Mert persze akkor nem gondoltuk volna, hogy majd a XI. században mi nők fogunk olyan cipőt hordani, mint annak idelyén a KISS. Mert akkor az volt a védjegyük. Meg persze a neon színek. Uhh. Neonzöld pólók, pink szoknyák, vad smink, macskaszemek. Bőrgatyák, extra szűk farmer, bőrdzseki, bakancs. Neonszínek. Neonzöld, pink, neonsárga. Uhh. És aki nagy Sex and The City fan, az tudja, hogy SJP is sokszor tündököl szexi 80-as cuccokban. A haja (hullámos, de majdnem göndör) nagyon emlékeztet a 80-as évekre. Vagy a most divatos leopárdmintáról, vagy a lennon szemüveg, esetleg a leopárdminta. Szóval megéri beújítani (ha esetleg nincs)egy szexi 80-as darabbal. Lehet az akár cipő, smink, haj, kiegészítő, vagy válts merészen, szerezz be egy komlett outfitet.(legjobb:répagatya+egy praktikus kis fekete platform+fodros/csipkés ing+bőrdzseki+panamakalap).Imádni fogod. A neon smink(feltűnő száj)pedig egyedivé, és stílusossá fog varázsolni. Ez a korszak mindenhonnan visszaköszön. Egy gomb, egy minta, egy fazon vagy egy ikon. A tervezők is imádják, kicsit átalakítják, de lényegében ugyan az marad:szexi, nőies és vadító 80-as.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása