Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.04.04. 22:26 sziporkah

Bryce d' Anice Aime S/S 2010

Most már tudom, hol lehet kapni olyan felsőt, mint amilyet Rihanna viselt a Hard forgatásán. Ezennel bemutatom Bryce d' Anice Aime munkáit.

Nagyon tetszik. Tényleg csak pozitív tudok lenni. Olyannyira jók a ruhák, hogy Rihanna, akit a média hatalmas divatdiktátornak kiáltott ki (igaz, van is stílus érzéke) egy ilyen márkájú felsőben tündököl a Hard c. videoklipjében. A 2010-es kollekcióban feltűnik a fekete a bézzsel kombinálva. Azaz hordd a pasztell színeket élénk színekkel kombinálva. Tetszik Bryce d' Anice Aime szabásvonala, és az, hogy ő is alkot valami egyedit, és végre nem a nyocvanas évekből merít, mert már lassan minden csak onnan jön vissza. Ami elhiszem, hogy hatalmas nosztalgia az öregebbeknek, de én személy szerint nem akarom egész életem retro cuccokban lélni. Úgyhogy végre új vonalak, új irányzatok. Persze a klasszikus fekete platform-szandál itt is feltűnik. Én csak ajánlani tudom, hogy szerezz be egy ilye szandált a nyárra. (persze, persze a sarud mellé.) És persze tartsd számon Bryce d' Anice Aime nevét!

 

  

 

 

Bryce d'Anice Aime S/S 2010 RTW by FashionLuvr.com.

Szólj hozzá!

2010.04.03. 13:12 sziporkah

M. K .Olsen

Most komolyan. Ciki vagy nem Mary Kate? Kijelentették már anorexiásnak, bulémiásnak meg állatkínzónak is. Szerepelt már egy csomó -ne tedd- rovatban, és elhíresült a stílusbakijairól.

Ezen a képen körülbelül a hobó style jut róla az eszembe. Csöves sapka (ahogy Magyar honban elhíresült) és XXL-es szőrmebunda. Ami igazi (legtöbbször. ), ezért elég szép helyen szerepel a peta2 állatkínzók c. listáján. A Chanel táskája rendben van, mert persze hobo stílus, és ehhez nélkülözhetetlen a kicsit elnyűtt táska. A szemüveg is tök rendben van, persze én a keret szín-átmenetével nem vagyok kibékülve, de szemet hunyok felette. Gondolom a kis fekete kikandikáló póló ill. szoknya féleség szoknya, vagy egy oversize póló lehet. A leggingsel nincs bajom, persze az a ronda szürke zokni, és platform talpú papucs. Szegény M.K., elkélne neki egy stylist. Persze néha elcsípünk egy-pár normális, vagy tényleg jó képet M.Kate-ről, de az elég ritka. 

 

 

Szólj hozzá!

2010.04.03. 13:03 sziporkah

Balenciaga újít

Balenciage spring 2010

Ahogy elnézegettem a nagy divatházak 2010-es tavaszi/nyári kollekcióit, a Balenciaga ruháin megakadt a szemem.

Nagyon tetszenek a ruhák, mert végre valami újat, frisset és egyedit látok. A future ihletésű darabok preat a porter stílusban készültek, ezért akár az utcán is viselheted, Sok a bőr (vagy műbőr? )a mellény, és a nyári csizma. Meg persze a future-smink, amit persze nem ajánlok nap mint nap, de újításképpen megteszik. Aztán a hajakat is szeretem elemezni. Balenciaga idén az egyenes, egyforma hosszú, középen elválasztott egyszerű haj mellett döntött. Persze, valamivel ellensúlyozni kell ezeket a ruhákat.

 

Balenciaga2010.jpg image by yaelatner

 

Szólj hozzá!

2010.04.02. 14:42 sziporkah

Roberto Cavalli 2010 fall/winter

Hm. Folytatódjék a neves divatházak kampányainak elemzése, bemutatása hétről-hétre. E heti soros egyik kedvencem:Roberto Cavalli.

Just Cavalli Fall/Winter 2009-2010 Collection

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy látszik Cavalliék háza tájékán is hódít a szőrme, és a kötött anyag. Szóval télre szerezz be egy kötött pulcsit. (persze figyelj arra, nehogy valami nagymama feelingű, csipkés izé legyen). Aztán a szőrmemellény. Persze ehhez nagyon hozzá kell öltözni, mert borzasztó ha valami már túl sok, vagy erőltetett.

Just Cavalli Fall/Winter 2009-2010 Collection

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hm. Női ruha téren nem vagyok elájulva. Nagyon deja vu érzésem van. Láttam már valahol ilyen ruhát, sőt cipőt is. (méghozzá egy 2006-os katalógusban!!!) De azért az csillogó anyagú koktélruha tetszik. Partizni  tökéletes ha valami arany, vagy csillog. És igen, divat az is, hogy ezüstöt az arannyal. Ezüst cipő arany felsővel. Hajrá! Férfi ruha téren? Unalmas. Bocs Roberto Cavalli divatház, ez tény. Jójó, esetleg annyi az újdonság, hogy a megszokott barna sweatshirt-be tettek valami mintát. (szemüveggel észrevehető!). Szóval igen, a Cavalli nem újított nagyot 2010-ben.

Szólj hozzá!

2010.04.02. 14:28 sziporkah

Pszicho-terror

 Lassacskán kiég a retinám a sok minta felismerésétől, és befogadásától. Nem elég, hogy egy batikolt póló kész agyi sokk, most új mintával hódítanak. A pszicho vonalakkal.

Jason Wu fogta magát, tollat ragadt, és megálmodta a 2010-es kollekcióban feltűnő minta egyikét, amit én csak úgy neveznék:pszichi terror. Miért is? Arra a fekete-fehér mintákra, amiket a doki a beteg elé tart, és annak meg kell mondania, mit is lát a képen. Körülbelül én is így jellemezném ezt az új trendet. Tetszik, mert egyedi, és végre nem valami, retro. Mert már vártam mikor alkotnak újat a tervezők, (Alexander McQueen mindig is ezt tette) és valami új törhetne a piacra. Jason Wu megpróbálta. Fekete-fehér minták női ruhákon. Igazi sokkhatás a szemnek.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása