Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.04.11. 19:18 sziporkah

Bregje Heinen

Picture of Bregje HeinenPicture of Bregje Heinen
Picture of Bregje HeinenPicture of Bregje Heinen

 

Picture of Bregje HeinenPicture of Bregje Heinen
Picture of Bregje HeinenPicture of Bregje Heinen

Szólj hozzá!

2010.04.11. 18:24 sziporkah

Lindsay Lohan in the Purple Magazine

Lindsay fotósorozata a Purple magazinban. Tetszik vagy sem? Döntsd el.

Lindsayt már csak a média élteti. Normális filmje már egy sincs. Botrányairól, elvonóiról és mértéktelen piálásáról híres. Persze, van pár tedd cucca, azaz divatos ruhája, de a kivillanó cici, és a koszos cipő is kelléke Lohannek. Most, a Purple magazin áprilisi számában pózolt. Kisebb nagyobb sikerrel.

Szólj hozzá!

2010.04.09. 22:35 sziporkah

Szerezz be egy bikinit.

Mindig számolom. Most is. Már csak 7 hét, az úgynevezett bikiniszezonig. Akármilyen hülyeség, érdemes beszerezni egy divatos bikinit. Hajrá!

Virágmintás, állatmintás vagy törzsi motívumos. Idén mindegyikkel csak nyerni tudsz. A lenti képeken a virágminta dominál, ami tény, hogy idén extra menő lesz. Fehér bőrhöz jöhetnek a rózsaszín, világos virágok, barna bőrhöz pedig párosíts sötétebb virágokat. A leopárdminta (neon színekben!!!!) hódítani fog, és persze az etno minták is meg fognak jelenni. Aztán a panamakalap, és a divatos hobó is ki kell, hogy kerüljön a strandra. Persze a starndi topán ne csak az ócska műanyag flip-flopban merüljön ki. Bátran újítsd be egy gladiátor szandállal, vagy papuccsal, de egy platform (Paris Hilton így jár a strandon) pedig igazán feltűnő. Én egy szuper törzsi motívumokkal díszített kétrészesben fogok villantani, aranyos kis barna papuccal. Strandra fel!

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2010.04.09. 22:27 sziporkah

Egy kis édesség

Mostanában alig hallunk a Heatherettről. A Richie Rich és Traver Rains alkotta tervezőpáros kreációi mostanában nem szerepelnek annyit. Pedig ők még mindig jók. Tessék, egy kis retro yummy.

 

 

Szólj hozzá!

2010.04.09. 22:19 sziporkah

Tetoválások és miegyéb

Hát. A lemosható tetoválás, és a szőkített szemöldök után a Rodarte egyéb nyalánkságokkal kedvez nekünk idén. Démoni ruhák, füstös bemutatók, alvilági hangulat. Kell ennél több?

Ha valamit, akkor a rojtokat tuti, hogy nem fogjuk megunni. A Rodarte sem unta meg. Rojtos szoknyák, törzsi motívumok, erőteljes smink. Domináns színek, magabiztos megjelenés, és minden ami a mai nőnek kell. Mármint a karierista, és egyéni nőnek. Ha szeretsz csöndben a sarokban ülni, akkor várj egy percet...De eltekinte ettől. A show nagyon látványos volt, a modelleket külön megkérték arra, hogy ne mosolyogjanak, és álljanak felgyelmezetten, motdulatlanul. Füstgépek, platformok és alvilági ruhák. Ez jellemezte a Rodarte 2010 spring/summer kollekcióját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása