Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.04.25. 16:25 sziporkah

Vasárnapi Freja

Vasárnap, és egy modell. Nem más, mint Freja Beha személyesen.

Nagyon, nagyon imádják, volt már nagyon sok divatmárka modellje. Nem tudom, most olyan nyugis vasárnapom van, így a választásom Frejára esett. A kissé fréfias modellért rentgetegen megvesznek(nem is tudom miért), szóval én is szentelek neki egy postot.

Szólj hozzá!

2010.04.25. 13:52 sziporkah

Daily outfit

A DsQuared2 egy olyan márka, amiben sosem csalódtam. (még!) Imádnivaló kis sort, ami nyárra kötelező egy fehér pólóval(persze itt legyekkel megtoldva) és citromsárga dzseki. Szuper.

Szólj hozzá!

2010.04.23. 21:08 sziporkah

Vivienne Westwood beauty reformja

Lehet, hogy én vagyok baromira konzervatív, de amit Vivienne Westwood kifutóra álmodott, nekem kissé sokkos. Transzvesztiták parádéja méregdrága göncökben.

Na jó, ennyire talán nem vagyok nyers és bunkó, de nem akarok azzal egyet érteni, hogy ez az újrahasznosított trend, és ha az ember másnapos, vagy tökrészeg, akkor kenje fel a sminket, hogy józan napjaink szabad perceiből ne vesztegessünk időt kenceficézkedésre...A ruhák persze tipikus Vivienne Westwood stílusban kerálódtak. Színek, sok anyag, oversize méretek, néhol egy kis hobo stílus. Szóval a ruhákkal semmi bajom(fall/winter 2010), de a smink...uh...Jobb, ha nem utánozzuk, mert bevágnak egy cikruszba, és pénzért kezdenek el mutogatni.(és ez a jobbik eset.) Ja, és mégvalamit: bajusz a modelleknek? Ennyire trendi a szőrös? Nemár.

Szólj hozzá!

2010.04.23. 20:55 sziporkah

Fekete és fekete között....

...is van különbség. Magyarul:nem mindegy, milyen fekete ruhák állnak a szekrényedben.

 

Annyit le kell szögeznem, hogy feketét nem csak a gyászoló kisnyugdíjasok hordanak a temetésekre, és az azt követő fél évre. Úristen, ezt a gondolkodásmódot ki kell törölni minden ember fejéből. A Glamour Women of The Year 2010 gálán az év diavttervezője például fekete ruhában vette át a díjat. Szóval ennél a pontnál 1:0 a feketeadivat számára. Persze a fekete ruhákat sem kell feketével hordani. Most a fekete-fehér(monokróm) és fekete-szürke összeállítást javaslom minden embernek. (mert állatira jól néz ki). Milye fekete ruhákat érdemes beszerezni? Sorolom:egy fekete blézert(alapdarab, és farmerre bármikor felveheted);egy fekete platform(alap) fekete minit (mert kitudja);fekete farmert(mert ez is alap); fekete kiegészítőket. (táska;fülbevaló;stbstbstb). Persze mint a képeken láthatod(egyébként ezek a ruhák a Marc Jacobs 2010 fall/winter kollekcióból származnak) a fekete a szürkével áll a legjobban. És a fekete egy elegáns szín, így ha teheted, ne sportosan hordd. És hogy mire is volt ez jó? Hogy elindítsam a fekete-kampányt, ami az emberekkel megértetné azt, hogy ez a szín, nem csak a temetésekre no.1 outfit.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása