Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.05.07. 18:46 sziporkah

Stella és Bambi különös barátsága

Stella McCartney különös, és régi vonzódása Bambihoz, a számomra eléggé hülye kinézetű őzgidához furcsa képeket szült.                                                                                                               

Oké.Szőke modell in the forrest. Meg egy furcsaszemű, kitömött őzike. Szuper ruhák. De a Bambi és a haverok? Oké, hogy Stella az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy szereti a Bambi c. filmet, az anyukájával együtt nagyon szeretik, mert vicces, és stbstb. Meg hogy divat a rajzolt cucc. De szerintem ez már kissé sokk S.M. részéről. Mellesleg ezek a képek már nagyon régen /Stella McCartney 2009/2010 fall-winter/ napvilágot láttak, de nem hagy nyugodni.Bambi mégis minek?

Szólj hozzá!

2010.05.07. 18:34 sziporkah

Hátizsákos hódítás

Végre gondoltak azokra is, akik nem akarnak 5x5 centis táskákkal szaladgálni....avagy éljen a backpack trend!

Cseréld le régi hátizsákjaid, mert a sportos stítlus már a múlté. Éljen a batyu, meg minden divatos táska, amit idén a kifutón látunk. Legyen az a L.V. vagy bármi más, egy nagy, XXL táskával nem tudsz mellényúlni. Rojtok, és feltűnő színek fognak dominálni. Minnél nagyobb, annál jobb, és persze legyen az bármely szín, a lényeg, harmonizáljon az outfiteddel. Magyarul:ha untad a tényleg NAGYON unalmas sporttáskákat, és sehogy sem mentek az amúgy nem sportos ruháidhoz, akkor 2010 a te éved lesz táska terén. A minid mellé most szerezz be egy hatalmas backpacket. Nem fogod megbánni!

Szólj hozzá!

2010.05.04. 12:05 sziporkah

Zuzana Gregorova

Barna hajú, magas, vékony és szlovák. Ki lehet az? Zuzana Gregorova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2010.05.03. 13:36 sziporkah

A kis fehér ruha

 

Lehet, hogy tényleg unalmas a kisfekete. Így, egybe írva. És akkor mit találnak ki a divat mecénásai? Hát persze! A kis fehéret!

A lenti bjutiful képen három gráciát láthatsz  L.W.D.-ben.(little white dress).Amúgy, ha te is azok közé tartozol, akik megunták a feketét, mondván nagyonnagyonnagyon nem az én színes, esetlges stílusom, akkor vegyél fehéret. Mi sem egyszerűbb! Dehogynem...Ha már vettél egy kis fehéret, akkor nem mindegy mikkel hordod. Ne arannyal, ugyanis már nem a feketéd van rajtad! Ezüsttel, esetleg pasztell kiegészítőkkel hordd. Vagy fehérrel. De akkor kábé úgy fogsz kinézni, mint egy menyasszony. A fehér ruhához a legjobban egy barna platformtalpú cipő(szandál)illik, és egy pasztell, vagy barna színű táska.(nem mintha stylist lennék, de miheztartás képpen)Vagy ahogy egyre többen hordják egy neon színű táskával. De azért remélem, a jó öreg kis feketét nem üti ki a nyeregből. Ó, és mégvalami! Ha megvan a kis fehér, akkor szerezz be egy PVC talpú Prada papucsot...és ezt is csak miheztartás végett...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása