Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.05.22. 20:25 sziporkah

Olyan szexi, mint én

És itt nem saját magamra, hanem rád, rá, vagy rájuk gondoltam. Gondolok. Magyarán:imádom a nyolcvanas éveket, olyan szexi mint C.Lauper, és olyan egyedi variációkat rejt, hogy itt még akkor is egyedi vagy, ha nem akarsz az lenni.

A csapból is ez folyik, és lassan már én is unom, ugyan úgy, mint a virágmintát, vagy a batikolt ruhákat, de ezek kimeríthetetlen cikkforrások a divatújságírók számára, szóval sosem fog kiapadni. Csak akkor, ha már nem lesz divat. Az pedig kábé 2 év múlva fog bekövetkezni. Ha már tényleg unod a nyolcvanas évek divatját, akkor is valamit nem hallottál még róla:hordd bátran! Mert oké, elolvasod a cikket, meg megjegyzed, hogy az oversize blézer tökmenő, és majd beszerzel egyet, ha leértékelés lesz, ami tökkúúl, meg szép, mert a recessziós dívák(az Elle szerint) most élik fénykorukat, így ha végképp profi vagy a spórolás terén, és van benned egy kis fukar hajlam, most éled újra reneszámszod. De a beígért blézer-akció eljön, és te valamilyen oknál fogva nem érsz rá. És akkor új kollekció jön, vagy bezár a bazár. És megint eltelt pár hónap anélkül, hogy beújítanál egy blézerrel.(tisztelem, és dicsőítem a kivételt, aki elmegy és vesz egyet, akciótól és okoktól függgetlenül) Szóval ezt az magyarázza, hogy a magyar nők(ide sorolok minden 12 éven felüli nőnemű lényt) félenk a nyolcvanas évektől. Akik megélték már egyszer azok azért, akik pedig már nem születtek bele, azok azért. De nem értem miért kell félni???-téényleg!-A répafazon, csőnadrág,mármár nem egyedi cucc, szóval ne ragadj le annál. Vegyél kötött kardigánokat, bőrkesztyűket, Ray Ban-eket,vagy utánzatokat, pöttyös, csíkok cuccokat, vászon-cipőket, neon-színű ruhákat, monokróm cuccokat, blézereket, ballonkabátokat, kalapokat. Ezektől nem kell félni. Meg fog nézni pár ember az utcán. De ez nem az "úristen milyen gusztustalan fazon, inkább lehánynám" nézés lesz, hanem a "hűű ennek van stílusérzéke" fajta nézés lesz. És a nyolcvanas évek hihetetlenül szexi, a maga lázadó módján. Hajrá kedves emberek, kell egy kis fashion-frissítés.

80s fashion 1980s fashion

Szólj hozzá!

2010.05.21. 17:57 sziporkah

Kate Moss új TopShop rekláma

Oké, oké, oké szinte már mindenki tudja, hogy Kate Moss brit topmodell ruhakollekciót tervez a TopShop számára. Most elékszült az új, 2010 summer collection reklámfilme. Természetesen vele.

 

 

Vidám gyerekkórus, szaxofon, tök happines van meg minden. Magyarán ez a reklám valami ilyesmit akar sugallni:"Halj meg Kate Moss által tervezett ruhában, de addig élvezd az életet, légy divatos és őrült. Vagy szexi. Na, jó legyél akármi,de  viselj TopShop ruhát. Mert abban menő leszel." Én nem mondom ugyanezt, de az tény, hogy viszonylag hordhatóak a ruhái mrs. Mossnak. Vagy miss. Mossnak? (tulajdonképpen nem is nagyon érdekel, hogy az angol topmodellt hányan .....meg, de ami tény, az tény.....) Okééé....Élvezzétek a reklámot, ja és igen újítsatok be egy szexi ingruhával, olyannal, mint amilyen Kate-en van. Vagy ne olyan átlátszóval, de egy olyan könnyű kis nyárival, amihez nem kell nadrág, csak egy saru, plusz egy panamakalap meg egy hobó, és egy feltűnő nyaklánc és menetkész vagy. Nekem ez a reklám amúgy tökre nyári feelingű, amit imádok, mert 3 hete csak az eső esik, és rohadtul elegem van, hogy nem süt az arcomra a nap, amit annyira szeretek. Ehelyett be kell érnem egy Kate Moss főszereplésével összetákolt TopShop reklámmal. Ami jobb, mint a semmi, de nem ér fel egy szuper napsütéses délutánnal.

1 komment

süti beállítások módosítása