Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.06.12. 23:01 sziporkah

Pár street fashion kritika

A nagyszabású beszámolómat azzal kezdeném, hogy ha valaki street style alapon akar divatos lenni, nagyon is ésszerűen teszi. Miért? Hmhm...

1 June 10Nos...Éppen valami hülye nevű diszkó-teknó csapatot hallgattam(pedig én SKA fan vagyok) és a nagyon nagy késő esti unalmamban megláttam egy szuper street style fotót. Vagyis ezt(rögtön itt bal oldalt, az ázsiai csajjal) és rájöttem,hogy ha már minden egyes blogger/bloggerina ezzel tölti ki a divatszezonok közti időszakot(pl.:a nyár és ősz közti divatszünetet, amit sok tervező munkával él át, de a divatbloggerek nem. Ők ugyanis unatkoznak. De ez már nagyon is más téma)akkor én is ezzel fogom kitölteni az unalmas, holtidőr. És akkor vessünk egy pillantást erre a képre. A szoknyát imádom. Nyáron is hordhatjuk ezt, persze nem ezzel a csudaszép kis bordó harisnyával ami nagyon is csodálatos, olyan szinten, hogy egy pillanatra elgondolkodtam azon, mi lenne, ha tél lenne? Akkor tuti ilyet hordanék...Ez a fehér blúz, ezzel a válldíszítéssel nagyon könnyen beszerezhető, nem máshonnan a NewYorkerből, egyenesen az áruvédelmi kapu melleti polcról.(legalább is az egri plázában ott található.) Hát ez a cipő nem volt a legeslegjobb választás, de ugye mindenki követhet el divathibákat nemde? Azért olvasunk divatblogokat, vagy divatmagazinokat, hogy ezt I love vintage dresselkerüljük.

Vessünk egy pillantást erre a japán lányon lévő vintage dresszre. A pöttyök mintha ki lennének kopva, de persze efelett szemet lehet hunyi, ugyanis ha turkálós akkor azért, ha viszont dizájner-ruha, vagy antik ruhák között vette, akkor -.....-Az övet imádom. Nyáron is hordhatunk vastag öveket. Például oversize farmeringekkel, vagy maxiruhákkal. Persze színben harmonizáljanak. Ugyebár. Aztán itt van ez a szerintem borzasztó farmer klumpa. Oké, tudom Karl biztos borzasztóan jó ötletnek tartotta, hogy nagyanyja rég feledésbe ment fehér orvosi klumpáját a kifutóra álmodja. És meg is tette, és a sok csőlátású, aki még nem igazán fashioniszta be is szerezz egy párat. Én nem ajánlom senkinek, persze van(de csak angyon ritkán)olyan ruha, amihez jól áll,de mondom, az ritka. Úgyhogy a klumpát idén nyárra felejtsük el. De nagyon is. Mert lehet farmer, vagy hasított bőr, esetleg a klasszik kórházi-klumpa, nem nagyon áll jól. A jó öreg platformtalpú papucs/cipő ezerszer jobb.

  <3

 Ezt a képet muszály volt beillesztenem, ugyanis...A lány ruháját a Tedd kategóriába sorolnám, viszont a fiú nadrágja egyértelműen egy Ne Tedd! Manapsáp a capri nadrágok lettek az egyes számú divat-ellenségeim. Mert ha halászni indulunk, és nem akarjuk, hogy sáros legyen a nadrág alja oké, akkor megértem. Vagy ha az illető ötven fokban a templomba igyekszik. De az UTCÁRA? OMG. Ne, ne, ne. Se férfinak, se nőnek. Egyértelmű. És ez a felhajtott(vagy direkt így vette????akkor az még nagyobb divat-ellenes-merényletnek számít!) változat? Mi akar ez lenni? Szerintem ez a pasi nem buzi.(ott áll mellete a csaj. Na jó lehet, hogy barátok....)A bőrdzseki OK, a póló is, ugyanis idén jól tudjuk, hogy a mintás póló divat, de a nadrág...Hagyjuk. A csaj viszont normálisan néz ki, merem javasolni sok embernek. A kabátkájából nem sokat látok, így nem is akarok arról írni. A cipőt imádom(nekem is van egy ilyenem, igaz kékben, de a fazon és a stílus ugyanaz, és imádomimádom). A nadrág nem mindenkinek előnyös, csak a vékonyabbaknak, és egy mintás farmerhez eleve hozzá kell öltözni, úgyhogy a nyárra jobban ajánlom a jó öreg sortot, vagy egy simer kék skinny jeanst. A pasi cipője/valószínűleg converse, de nem biztos, de remélem, hogy ehhez a borzasztó gatyához nem mert felvenni egy kínai cipőt!/ értékelhető, nyárra ajánaltos. De csak a magastalpú szandál után. Persze ez lányok esetében tény. Remélem férfin sosem fogok magastalpú szandált látni....

Szólj hozzá!

2010.06.12. 16:36 sziporkah

Ha nyár, akkor underwear trend

Úgy gondolom itt az ideje, hogy írjak az underwear trendről. Nos, ugye ez már tavasszal "hódított", de ugyer most van meleg, és nosza, kezdjük el MOST hordani.

 

Ha az ember valaminél teltebb az átlagnál, akkor inkább most mondjon le arról, hogy idén nyáron ezt a trendet fogja követni. Mert egy elhízott nő/férfi(na, igen azért ez nem annyira valószínű. Mármint férfi és az underwear trend? na ne....) nem valami üdítő látvány negyven fokos melegben egy "cuki" kis melltartó szerűségben, hozzá selyem szoknyával.

Ha már eldöntötte az illető, hogy követni akarja ezt a stílust, na meg az alkja is megvan, akkor azt ugye tudni illik, -nem, nem illik, hanem KELL-, hogy nem szabad túlzásokba esni. Ez nem 2010 Kurvatrendje, ha szabad ezzel a kifejezéssel élnem, hanem egy kissé lázadó, vad és szexi trend. És az egyénnek is meg kell felelnie e 3 alapkövetelménynek. Ha ez megvan, akkor el kell dönteni, hogy glamour underwear; military underwear; casual underwear vagy esetleg maszkulin underwear. Na igen, és néha még szóba jöhet a rokokó underwear, de erre nem nagyon tudok példával szolgálni. Ha eldöntöttük, akkor pedig kellenek hozzá a ruhák. Ha egyáltalán nevezhetjük ezt ruhának. Ugyebár...Szükségünk lesz jó pár selyem,( vagy attól függ melyik underwear stílusba akarunk kerülni), kordbársony, sztán és csipke kiegészítőre. Meg nagyon sok melltartóra, topra, harisnyakötőre, platformtalpú cipőre, laptáskákra, hajcsavaróra, panamakalapra, blézerre, hobó táskára, karkötőkre, fülbevalókra, napszemüvegekre.  Ebben a trendben annyi a lényeg, hogy ne essünk túlzásokba, például ha a míderünk gyönygyös, vagy a szoknyánk feltűnő, akkor a smink és a harisnya ne legyen olyan. És a legeslegfontosabb:ne keverjük a stílusokat.(pl.:military underwear rokokó underwearrel párosítva.) Itt a jó idő, bátran viseljük ezt a trendet.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása