Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.07.03. 19:42 sziporkah

Csipke térdvédő+igényes ruhák=Vanessa Bruno

Végre valami új. Lehet, hogy nagy hülyeség, és viselhetetlen, (vagyis tudod hordani, de így ha kimész az utcára-legyen az akár a Váci utca-tuti, hogy megbámulnak, és nem azért, mert ejjdeszexi vagy. Persze új,(mármint a csipke nem, de a csipketérdvédő-amiről szó lesz-új), és csipkés. Az pedig egyenesen annyit jelent, hogy divatos. Igen, itt van Vanessa Bruno 2010-es S/S kollekciója, aminek fő jellemzője a letisztult, ámde csipkés, vagy neon színben pompázó darabok, a csipkével megbolondított saruk, na meg az újdonság, a csipke-térdvédő.

A csipke térdvédőről annyit, hogy eltakarja a térded, ha esetleg miniszoknyában szándékozol kimenni az utcára.(persze így sem leszel egy szemérmetes szűz, mert nem takar semmit, de egy darabnak jó). Szerintem nem lett felkapott, mivel nem nagyon lehet vele találkozni. Mármint a csipke-térdvédővel. Több színben is megtalálható, teljesen csipke, finoman takarja a térdkalácsot, és követi a láb azon vonalát. Én nem venném fel...de...

 

 

 

 

 

 

 

Ha valaki rendel egy Vanessa Bruno csipke-térdvédőt(ajánlom a fehéret, vagy a feketét), az egy letisztult szoknyával, vagy biciklis nadrággal, esetleg hozzá míderrel, na meg toppal hordja. És ha már Vanessa Bruno, akkor jöhet még egy csipke-csoda, a csipkés saru, ami szerintem nagyon érdekes, egyedi megoldás(végre még egy újítás!!), és hordható is.

A felsőruházatról, a nadrágokról, meg a szoknyákról annyit, hogy letisztultak, itt-ott csipkések(mily meglepő fordulat Vanessa!), és nagyon nagyon sokféle színűek.(Látni olyan tervezőket, akik például a pasztellnek szentelnek egy-egy kollekciót,-Chanel 2010 S/S-, vagy a feketének, esetleg a neon színeknek.)De Bruno nem ezt tette. Vannak itt földszínek, meg neon színek, fehér, csontszínű és fekete is.

 

Visszatérve a csipke-térdvédőkre:ha valaki egyedi akar lenni, ajánlom, de alig hiszem, hogy valahonnan be lehetne szerezni egy ilyet. (a sporttérdvédő meg ne forduljon valaki fejében, mert azt a divat vágóhídjára kell toloncolni, és lefejeztetni...oké, ez morbid...)A kis aranyos saruk nagyon bejönnek, hordanám, de meg kell elégednem egy másmilyennel, a ruhák pedig olyan azért tetszenek, mert jól párosítja Vanessa kisasszony a csipkét a különféle anyagokkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül pedig tekintsétek meg ezt a Vanessa Bruno által jegyzett kis "reklámot", ami összegzi a kollekcióját. Szerintem kicsit hosszú, és nagyon szürke, de azért tetszik.

 

Szólj hozzá!

2010.07.02. 16:21 sziporkah

Klumpák, na meg még két szépség.

Oké. Sok postot kezdtem okéval, de ezt muszáj azzal kezdenem. Ugyanis most klumpa-invázió lesz, amiket az én csodás lábamon lehet megnézni. Oké, nem minden klumpa must have(azaz kötelező beszerzés), de ha kellene egy klumpa, akkor valami ilyesmivel próbálkozz. Ja, szerintem nem must have a klumpa, mert nem valami szexi egy lábon, habár amit Karl Lagerfeld is divatosnak tart, azon el kell gondolkodni. Amúgy meg. Én nem hordok klumpát, de mindenképp megfontolandó.De azért egy Chanel klumpát(angolul clogs) én is szívesen viselnék.

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (a képek minőségéért bocsi, de tényleg, ugyanis a NOKIA 5230-al valami technikai malőr adódott. Pedig ettől a telefontól mást vártam. Tényleg bocsi Nokia, hogy fikázom a telefonjaid. Amúgy a képek minőségéért is ezer bocsánat. Na, de azért így is elmegy. )Ó, és az első három cipő az a két kis drágaság, amit egyszerűen MUSZÁJ, KELL, KELL, KELL, KELL, KELL, KÖTELEZŐ, KELL, KELL, MUSZÁJ, KELL, KELL, KELL, KÖTELEZŐ, MUSZÁJ beszerezni. Mindenkinek! Nem érdekel, ha mindenki egyforma paucsban/cipőben fog járkálni. Leszarom. Az első három egyszerűen KELL!!!

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása