Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.07.10. 20:56 sziporkah

A platform és a zoknik különös barátsága

Az egész egy szép nyári reggelen kezdődött. Nyár volt, de reggel, szóval nem volt valami tikkasztó hőség. De az a bizonyos személy magassarkúban akart elindulni otthonról, viszont úgy, ala nature fázott a lába, így magára kapott egy aranyos csipkés zoknit, és persze a magassarkúhoz szoknyát húzott. Így nem fázott a lábfeje, de szoknyát és magassarkút is tudta viselni.

Szerintem valahogy így alakult ki a zoknis-platform története. Ugyanis plusz négyezer fokban csak nem vehetünk fel zoknit egy magassarkúhoz! Ezért kell hozzá hűvös időjárás.

És igen. Én egyenesen imádom ezt az új trendet. Nagyon! Nem tudok vele betelni, ugyanis ez nekem annyira újszerű, hogyNA. Mivel máskor ha valaki így akarta felvenni a cipőjét kiröhögték volna. Ki. Nagyon is. Mondjak valamit? Magyarországon megnéznének, de nyugatabbra nem-ugyanis-ez már annyira jó dolog, hogy egyszerűen valaki a zoknikba fekteti a fizuját. (fizetését.khmkhm) De ha valaki ugye beszerzett egy szexi platformot hogyan hordja hozzá a zoknit? Képes-krónikámból, na meg a gyönyörű beszámolómból most kiderül.

A cipő és zokni külünös barátsága, avagy Nagy Cipő&Zokni kalauz 2010 Fall:

1.pont:csakis klumpával és platformmal hordj zoknit. Logikus, hogy mikor ezt a megoldást választod ne hosszúnadrággal viseld.

2.pont:legésszerűbb ha biciklisnadrággal, esetleg (esetleg!!!!)leginggsel, vagy tulipánszoknyával viseled. A legjobb a tulipán-szoknya, vagy a biciklisgyató. A mackónadrágot el kell felejteni. Vagy a pamutsortokat.(garmersort még elmegy.)Na meg egy jó kis nyári ruha. Persze, ősszel ez már kicsit necces.

3.pont:a cipő és a zokni valamicskét harmonizáljon.

4.pont:persze vannak extrémebb esetek is, mint pl.:(a post végén található) szuper kis képemen is láthatjátok. És persze egy csíkos zokni és a ezüstös platform szexi megoldás. De tényleg.

5.pont:a kiegészítőid(táska, bizsu, kendő)mindig passzoljanak színben és stílusban a zoknihoz. Mert a zokni&cipő outfittek alapdarabjai a ZOKNIK, ők dominálnak. Úgyhogy...

És persze a világ legalapvetőbb dolga az, hogy sose legyen lyukas, illetve lábujj részen koszos a zoknid. Mert azért máglyán égnél el, vagy gúnyolódás tárgya lennél. Vagy mindkettő...Nyilván azért az ember erre ügyel, de gondoltam szólok. Már csak miheztartás végett.

Amúgy. Most 5-6 napig nem leszek online, úgyhogy offline leszek. Ez minden blogger, és minden ember rémálma, úgyhogy ma igyekszem egy szuper (ez lenne az) cikket megírni, hogy az 5 napig szórakoztassa a publikumot. És még...lesz egy festőállványom, úgyhogy juhéé.

Visszatérve a témához. Őszre ajánlom ezt a viseletet, de télre nem(ugye...logikus), mert 1.lefagyna a lábad, és elüszkösödne a lábujjad, na meg télen nem hordhatsz szoknyát. Ja, és még nyáron is hordhatod esősebb napokon.

*és akkor évgül here is my sexi platform, and my very cool socks. najó, szerintem ebben az egy mondtaban van 1000 grammatikai, és szórendi hiba, de csodáljátok meg ezeket a lábakat. najó, nem vagyok egoista, úgyhogy ne a lábaim, hanem a zokni&cipő megoldást nézzétek. szerintem elég jó, de dolgozom a helyzeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2010.07.09. 20:37 sziporkah

MiuMiu 2010-'11 F/W

Szeretem a MiuMiut. Főleg az idei 2010 s/s kollekció platformjait, és klumpáit, mert azok tényleg marha jók voltak, alig bírtam betelni velük. Persze sajnos sehonnan sem tudtam MiuMiu cipőt lopni, így megelégedtem azzal a pár perccel, amíg itthon, a monitor előtt csurgattam el 2 dl nyálat, miközben light kólát szürcsölve végignéztem újra meg újra a szóban forgó kollekciót. De ez is elmúlt- mert ugye mint minden-ez is odaveszett, elszivárgott az újdonság varázsa, minden fashioniszta hordta pár hónapig a ruhákat, de új göncöket követeltek. És meg is kapták. Íme a MiuMiu 2010/2011-es fall/winter kollekció kampánya, na meg a kampánykép, és a ruhák is, úgyhogy most lehet döntenetek, loptak-e egy MiuMiu ruhát ill.cipőt, vagy elég a gardróbban porosodó military kabát, na meg a bokacsizma, ami annyira átázott, hogy csak na, és persze csúszik is, ki is bicsaklott sokszor a bokád, de jóaz...De én személy szerint szeretem az egészet, habár azzal a kis masnis(?)cipőkkel nem vagyok kibékülve, és kevesebb strassz(vagy gyöngy)is elég lett volna, de tetszik. A kampényfilm pedig csodás, főleg a zene, a színek és a modellek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Na igen, a fenti film a kampányfilm. Mondtam, hogy tetszik, tiszta DISZKÓ, a videó nézése közben azon gondolkodtam, hogy én is összefogom egy lófarokba a hajam, magamra kapok valami lakkcipőt, és irány a dizsi(oké, na ez már NAGYON durva, úgyhogy marad a diszkó)és én is leforgatok valami MiuMiu kapmányfilmet. Komolyan. De nem izélek itt össze-vissza, tetszik, és szeretem a MiuMiut.-fejet hajtok előtte-. 

Táncoló fekete lakkcipő! Nos, ez jellemezné legjobban ezt a kollekciót. A cipők igazán tetszenek, kivéve azok a masnik némely cipőn, viszont a fekete részt untam, de amikor ezek a pasztell gyönyörűségek, és garbók jöttek, igazán megszerettem. A táskák is tetszettek, viszont mint már montdam, a fekete részt untam. És egy kicsit többet vártam volna ettől a kollekciótól, de persze szeretem, és tetszett is, úgyhogy hajrá MiuMiu!!

Szólj hozzá!

2010.07.07. 15:29 sziporkah

gyenge érvek, amik idegesítenek.

Kicsit olyan, mintha valahol láttam volna; vagy Eredeti akarsz lenni? Ezt nem így kell; vagy Jaj de fostosul áll ez a felső!

Köszi. Köszike. Köszönöm szépen. Láttad már valahol? Igen, mert nadrágot más is hord, nem csak te! Eredeti akarok lenni, igen képzeld! Nem így kell? Olvass valamiféle divatblogot, vagy divatmagazint, esetleg szívj be, és ha beállsz, akkor mondj véleményt, addig ne. Fosul áll?(hogy szebb jelzővel ne éljek??) Akkor veszek egy másikat/vagy megsértődöm/vagy megverem, de úgy, hogy sírni fog, és anyázni. Mert azt tud ámm...

Tudom, hogy senkinek sincs fogalma erről a hülye szóáradatról, de mindjárt elmagyarázom:Reggel van, tökre elaludtad a hajad, rosszabb, mint Riri new sérója, órákat szenvedsz, hogy valahogy álljon. Ha már gyönyörűségesre(dehogy, tűrhetőre) beállítottad a frizurád, akkor jön minden nő számára a legeslegnehezebb munka:felöltözni. Nem az nehéz, hogy hogyan bújjon gele egy nadrága, ezt még egy halott is képes megcsinálni, hanem az, hogy MIT VEGYEN FEL!! Oké, hogy most süt a nap, de mi van, ha mire kiérsz az utcára esni fog? Így felveszel egy fodros, pasztellszínű topot, meg egy aranyos flitteres biciklisnadrágot, meg valami zoknit, meg egy platformot, és útnak indulsz. Az út során megnéz pár srác, egyik sem füttyög le, -mégjó-, így boldogan esel be az iskolába/munkahelyre/akárhová. Aztáán...

A szuperaranyos emberke, akit TE annyira lájkolsz(szeretsz) rádnéz, megvakarja a tarkóját, az arcára valami NAGYON furcsa érzelem ül ki(hülyének néz, vagy belül nevet rajtad, esetleg tüsszenteni készül?), de mielőtt de egy kellemes kis"egészségedre" mondatot elejthetnél, ő megszólal, eléggé furcsa, és beazonosítatlan hangon:

-Ez az új divat, vagy nem volt időd vasalni?-látszik, hogy tetszik neki a "vicce."             

-Mivan? Nem, volt időm vasalni, de ezezeze stílusos, és minden csaj, akit eddig megkérdeztem, azt mondja, hogy jól áll!-fakadsz ki, de ő csak egyre folytatja.

-Igen? Nagyon szarul áll, és szerintem nem ez a divat!!-mondja, pedig rajta egy ócska, kínais farmer lóg, valami az ezredforduló elején divatos szabású póló, lófarok, meg egy fehér bizsu, ami egyáltalán nem harmonizál az outfitjével. Negyven éves, és Ő akarja megmondani NEKED, hogy szarul nézel ki. Magas beosztásban dolgozik, így nem gyújthatod fel azt az elhízott seggét, de mondasz neki egy utolsó, és mindent megmagyarázó mondatot, ami MINDEN FASHIONISZTA ÉLETÉRE IGAZ, és nagyon is megértem, ha valaki így vág vissza annak, aki cseszteti a divatos/stílusos/szexi outfitjét.

-Tudod mit? Ezek már nagyon régi és gyenge érvek, amik már idegesítenek. Nesze, itt az ELLE-em, olvasd el, lehet, hogy jobb belátásra térsz. A divatos egyéneket minek megbámulni(hacsak nem azért teszed, mert tetszik a ruhájuk), és minek kell leszólni a ruhájukat, csak azért, mert TE nem értesz a divathoz??-és azzal otthagyod. Gratula.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása