Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.07. 19:58 sziporkah

Egy kis tél-csináló

Most fáj a hátam. Nagyon. Kardiozni készülök. Ma pedikűröztem. És ami a legfontosabb: összeírtam a Nagy Téli Bevásárlólistám.

Megérkeztek a boltokba a 2010-es őszi/téli kollekciók. Ez mind szép és jó, csak augusztusban? Végül is. Mentem, persze pénz nélkül, és fejben összeszámoltam, rögtön hatvan ezer forintot el tudtam volna költeni...Még jó, hogy nem volt nálam pénz, mert azért ezt a mértékű költekezést nem bírja a pénztárcám...De persze nagyon kis szexi darabok vannak. Voltak skinny jeans-ek, meg pasztell kardigánok, military kabátkák, meg hobók, persze, pasztell hobó táskák, meg voltak vászon cipők, és még ennél is több undorító cucc, amitől hányok, mert HOGY lehet AZ divat? Érted. Csak kérdezgettem:ezmegmiez? De van azért jó is, például én megbolondulok az alak-hangsúlyozó, egyszerű kis blúzokért, amikon nincs minta, egyszerű, és bármit fel tudok hozzá venni. Mármint az a cuki kis blúz, és tudsz rávenni kardigánt!!! Egy garbóval ezt nem tudnád megcsinálni. Szóval...És feldobom egy kitűzővel, meg egy kendővel, meg karkötővel, meg övvel, meg cipővel. Szóval én ilyen kiegészítő fan vagyok, ami egy jó életérzés, ajánlom mindenkinek.

Mi legyen a listán??Segítek.

Pasztell pulcsi. Azaz pasztell kardigán. Tudod, az a kis gombos, többnyire pamut kardigán, hosszított fazon, és nagyon pici gombok vannak rajta. Áhh, lájkolom. Óh és láttam most az F&F 2010 fall/winter kollekciójában olyat, amint CSIPKE van. Aztaa....

Skinny jeans. Legyen az szürke, mert most az divat, vagy legyen az szakadt, vagy enyhén kék. De ez alap-darab.

Vászoncipő-lásd a nem olyan rég írt postban.

Military stílusú kabát. Igen, idén is hódít.

Monokróm összeállítás. (fekete maszkulin nadrág, és egy fehér ing, örök klasszikus, ünnepélyes eseményekre pedig kötelező.)

Valami ami tollas, és 3D. Igen, télen is hódítani fog, mert a toll nem fog kimenni a divatból. Legyen az egy tollas ruha, vagy szoknya.

Valami, ami retro. Igen, lehet az cipő, vagy retro virágminta egy kendőn, vagy egy blúzon, vagy esetleg egy retro táska, vagy cipő. á la Louis Vuitton.

És végül ami még fontos:egy jó csizma(majd lesz egy post, csak a téli cipőknek szentelve), és egy szuper föld színekkel ellátot táska. Óh és valami, ami TEVESZÍNŰ.

És persze kik diktálják mindezt? Persze, olyanok, akiktől függ az egész divatipar. Néha idegesít, hogy ilyen rondát találnak ki, és nekünk fél évig azt kell lesnünk, mert basszus, John Galliano vagy akárki más most ezt találta ki. De mondjuk az idei (mármint 2010 fall/winter) kollekció nagyjából tetszik, és nem hinném, hogy ezt nem lehet átvinni casualba. Mert igenis, át lehet, és pont ez, ami fontos a divatvilágban. Amit a kifutón látunk, tudjuk átültetni a mindennapi viseletünkbe is. És ha a kedves tervezők valami hülye viselhetetlen akármivel rukkolnak elő, akkor csak nézhetünk. De hál' Istennek, most nem ez történ, úgyhogy hajrá guys, rohamozzátok meg a boltokat, most augusztusban.

Most pedig itt van pár neves divatház elképzelése arról, hogy mit viseljünk a télen. A fekete, szükre, teveszín és bordó most divat lesz, úgyhogy ha vásárolni mentek ezt is tartsátok szem előtt. A maszkulin báj is menő lesz, nem megy ki a divatból, plusz valami "nagymamapulcsi" mintás dolgot is szerezzetek be, úgy, ahogy a D&G-nél látni. Valamint a szürke is nyerő, plusz a teveszín, na igen, ez a szín most tarolni fog.

1.kép-D&G

2.kép-Marc Jacobs

3.kép-Chloé

4.kép-Bottega Veneta

Szólj hozzá!

2010.08.04. 21:54 sziporkah

Alphabeat-Fascination

Szerintem nem kell sokat írnom, ez a videó magáért beszél, és kérlek NE kérdezzétek. hogy "úristen mit keres ez itt?", mert igenis, NEKIK van közük a divathoz, a mostani showphotojukon Anders SG úgy néz ki, mint egy modell.(igen, a nagyon beesett arcú, vöröses pasi, szexi öltönyben) És ha már itt tartunk, az öt pasinak elég modell arca van, úgyhogy ha a zenéjüket nem is, de az arcukat kezdd el szeretni.

De persze én a zenéjükért is odavagyok, ANNYIRA jó.

Enjoy!

 

És hogy a mai napi eye candy még élvezetesebb legyen, here is a photo, amit remélem beállítotok háttérképként. Good Night.

Szólj hozzá!

2010.08.03. 17:20 sziporkah

Vászon cipők-az ősz slágere

Egyszerűen félelmetes, hogy mennyire lehet imádni ezeket a cipőket. Csodálatosak, mindenhez felvehetőek, és rettentően fashionista, ha valaki egy sort-blézter összeállítást egy zoknimentes, kissé teniszcipő szerű, retro, rövidszárú vászoncipővel dobja fel. És igen, ez lesz a tél slágere. Ugyanis mindenhol ezzel vannak tele a boltok, és ez nem olyan, mint az agg, amit nem lehet hordani, mert egyszerűen borzasztó és semmihez nem vehető fel. Ez tökéletes, és minden korosztály megtalálhatja a saját stílusát.

FONTOS:csak olyan rövidszárú tornacipő lesz a menő, aminek az orrán nincs ott az a "gusztustalan" gumi berakás. tudjátok mire gondolok?! tudom, hogy tudjátok.

canvas shoes

















 Fellelheted őket a H&M 2010 őszi-téli kollekciójában 3600 Ft-ért, valamint a Vans is előrukkolt ilyesmivel, és persze a Tesco sem maradhat ki semmiből (miért is maradna ki?? és ez nem ironikus, mert szeretem az F&F-et!), így mindössze 1900 Ft-ból (legalább is ma ennyiért láttam )beszerezheted azt a lábbelit, amit egész télen hordani fogsz. Kivéve hóban....

Igen, nekem is vannak ilyen vászoncipőim. Sokan azt hiszik, hogy ez egyáltalán nem menő, de ezt meg kell cáfolnom. Sok modell hordja ezt a cipőt, mert egyszerűen kényelmes, divatos. Tökéletes. Tudom, még nem vagyok valami hatalmas platform párti, ezért hülyeség, hogy erre a cipőre azt mondom, tökéletes, mert ezen kívül nem nagyon próbáltam más cipőfajtát idén. De akkor is. Külsőre annyi féle van. Nekem van egy lila ocelotmintás, mentazöld fűzővel, egy fekete pink fűzővel, és persze van egy rózsaszín fehér fűzővel. Mert így annyira szépek, úgyhogy nyugodtan dobjátok fel ezeket a cipőket különféle fűzőkkel, de vigyázzatok, de a deszkás cipőbe tervezett fajtával, hanem egy klasszikus fűzővel. Óh és alap dolog,k színben harmonizáljon ám.




 

Mivel hordjuk? 

Szett no.1.hétköznapi
Igen, kötött pulcsi forever, plusz egy klasszikus alapdarab azaz egy csőgatya, na meg jöhet egy kis extrém kiegészítő, a hatalmas műszemüveg, és a kulcsdarab, a cipő.

sett no.1

















  

Szett no.2. csajos

Igen, blézerrel is jól mutat. Ne féljünk keverni a sportosat az elegánssal, persze csak mértékkel. Fehér pólóval, és rózsaszín kiegészítőkkel tökéletes.

szett no.2

















 

 Szett no.3. a nyári

Igen, még ebben az egy hónapban kezdd el hordani. Zokni nélkül, sorttal annyira szexi, hogy nem lehet hangsúlyozni, felesleges a sok kiegészítő. A kednő elegendő, és egy esti órában akár magában a pulcsi is megteszi felső viseletként.

szett no.3

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása