Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.09.05. 18:46 sziporkah

the beauty of lights

Hohohó. Nem bolondultam meg, és NEM akarok felvágni egyéb barom angol címekkel, de emberek. Annyira szeretem az a szót, hogy light. Ez a cím pedig nem más, mint az én autodidakta módon elsajátított fotós technikámmal készült képeim össznevét. Egyébként nem, nem akarok fotós lenni, és nem érzem magam egy Garance Dorénak. (egyébként az az ember hatalmas).

Szólj hozzá!

2010.09.03. 20:17 sziporkah

édes élet hideg széllel

Kicsit olyan, mintha az idő direkt az akarná, hogy új ruhatárunk legyen.

Persze nem hiszem, hogy ez a szándéka, mert akkor elég gonosz egy lény az időjárás, mivel pénzköltésre öszönöz minket (mert a vacogó fogak, és hideg végtagok a legjobb ürügyek), azaz "rohamozzuk meg a boltokat, és vásároljunk egy teljesen új ruhatára". Ezzel semmi bajom, ugyanis a tavalyi trendet fel kell frissíteni, ha nem is dobjuk ki az összes 2009-es cuccot. És mivel ilyen hideg van a kabát elengedhetetlen, és a sálak, kendők, fülvédők, vastag talpú cipők mindennapi viseletek. (pedig milyen szivesen hordtam volna még egy darabig a nyári ruháim). Ha az ember még nem vette meg a téli ruhákat van pár ÖTLETEM, mivel kompenzálja a nyári ruháit úgy, hogy ne fagyjon le a lába.

Harisnya mindennemű szoknya alá. Nem, most nem a vékony nejlonharisnya az úr, hanem a vastag, kötött harisnyák, mind pasztell, mind neon színben. (de a camel darabok idén  nagyon slágergyanúsak!) Egyébként a pólóra jöhetnek a kardigánok, és egy kendő rentgeteget melegít. Ha a BUSINESS WOMAN kategóráit képviseljük, akkor pedig jöhetnek a kendők, vastag blézerek, ballonkabát és mindenféle meleg zokni, trikó stbstbstb. Persze aztán ez a csöppet sem kellemes idő úgyis vásárlásra kényszeríti az embert.

Ezen a héten vettem egy hajpántot (IGEN, mindenféle nagy csat szépen mutat az emberek hajában, most divatos is, hódítanak a toll-rátétek kortól függetlenül) vettem egy nyakláncot, plusz egy ocelot-mintás kendőt (IGEN, mániákus lettem), na meg persze a testvérem egyik nagyon bohókás feelingű hajbavalója látható még itt, egy fashioniszta outfitet is remekül feldob mindenféle hajbavaló. (egy régi, elfeledett szettet is nagyonnagyonnagyonnagyon feldob!És olcsó!)

 

















képek cimkéje (sorrendben)1.bohém&fashioniszta hajbavaló, minden szettet feldob 2.szexi hajpánt part 1 3.szexi hajpánt part 2 és végül 4. nyaklánc. imádnivalói

Szólj hozzá!

2010.09.03. 19:33 sziporkah

bag biology for 2010 fall/winter #3

Rájöttem arra, hogy egyszerűen egy nő NEM élhet táska nélkül. Oké, egy átlagos magyar nőnek maximum 10 táskája van, ami szerintem a MAXIMUM szócska mellé nem illik, de sebaj emberek, igyekezzünk ezen változtatni. Mert....

nem kell több száz ezer forintot elkölteni L.V. táskákra, elég egy szimpla H&M; vagy Pimkie táska is. sőt, F&F.(oh yeah)

Rájötte, hogy az idei táskatrendet nem lehet belegyömöszölni csupán egy posztba. Ez már a 3. posztom, ami az idei szezon szebbnél szebb táskáival foglalkozik. Enjoy.(a kedvencem a szőrmével&flitterrel díszített Marc Jacobs táska. imádnivaló)

Szólj hozzá!

2010.09.02. 16:05 sziporkah

vogue australia 2010 october

Rájöttem, hogy szeretem a divatfotókat. Nem csak átfutom, mint a legtöbben(tisztelet a kivételnek), hanem egyszerűen jó bennük gyönyörködni, a ruhák esését elemezni, a színek harmóniáját (vagy éppenséggel diszharmóniáját) elemezgetni, a modell arcát nézni. Megnyugtat, és rájön az ember:szereti a divatot.

A mai postban a 2010-es októberi (ausztrál) Vogue egyik csodás sorozatát másoltam be. Igazi eyeCandy. A modell egyébként Codie Young.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2010.09.01. 16:12 sziporkah

Fashion's Night Out 2010 PSA

Nos emberek, logikus, hogy ezt leginkább nem azért tettem fel, hogy "gyerünk, menjünk vásárolni, mert annyira tök jó lesz, úgyis a közelben élünk!", hanem egyszerűen jó ennyi modellt látni egyrakáson. Csak pár név a sok közül:Sasha Pivovarova, Karlie Kloss, Abbey Lee, és még sokan.

Habár ha az ember a közelben van, érdemes elmenni, márcsak azért is, mert annyi energiát öltek bele ebben a reklámba, és mert olyan jókdevűen mondják azt, hogy One Night Only. Egyébként ez egy zeneszám is, úgyhogy emberek, hallgassátok azt is.

Viszont ha a ruhákat is nézzük, kiérdemel egy must have-et Sasha turbánszerűsége, Abbey Lee kockás inge, és (szégyen, de nem tudom a nevét) a videót megnyitó modell monokróm ruhája, egyszerűen azt imádom!

Egyre kevesebbet fogok írni, jön az iskola, úristen, tényleg. Az is megérdemelne egy postot, holnapután suli. Elmegyek, márcsak azért is, mert szeretem a rajzórát.(és persze nem csak ez az egyetlen ok.)

 

Fashion's Night Out 2010 PSA from Fashion's Night Out on Vimeo.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása