Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.09.18. 13:01 sziporkah

délutáni kritika

Mit tehet az ember, ha tizenhárom éves, fázik és ráadásul mindent kritikával illet? Nos, akkor a legeslegjobb dolog, amit megtehet az nem más, mint bepötyögi a keresőbe:V magazine. Aztán ha sikerül, rátalál a legfrisebb számra, a 67-re, és végignézi a "főtémát."

Ami jelen esetben nem más, mint az I love NYC Lady Gagával, Marc Jacobssal, Tyson Ballouval, Andre Balazs-zsal, a kiöregedett Debbie Harryval, és persze még ezer emberrel. Persze nem tudom, mi inspirálta a kedves V magazinosokat, de szerintem nagyon is Július Negyedike-hangulatban égtek. Vagy Szeptember Tizenegyedike-feelingjük volt, én nem tudom, de ezek a képek tipikus New Yorki-i "életképeket" ábrázolnak (habár nem tudom, hogy Tyson Ballou, mint Jézus és Marina Abramovic mint Szűz Mária mit akar ábrázolni New York-ból, de végül is, a többit megértem.)Itt van a Scissor Sisters frontembere-pakolt magára már kilónyi izmot!!-, és most boldogan feszít nadrágjában, Liya Kebelde Michael Kors szatyorja viszon nagyon bejön. Lady Bunny és Mark Ronson egy képen viszont eléggé sokkolóan ért, mármint csak azért is, mert elvileg ez egy tipikus NY-i utcakép. Na, el akarok menni a Nagy Almába. Chloe Sevigny MiuMiu ruhája egyszerűen csodás, a cipőjét pedig imádom, Kalup Unzy csodás szőrme-betétes kabátja is nagyon fashioniszta, és egy Liya kebelde féle maszkulin-look is bátran hordható az idei szezonban. Gagáról nem is beszélek, lassan ő lesz Lady Liberty, egyébként a VMA-s húsos-outfitje óta pedig már semmi sem sokkol. Sőt!

A cover-look-ot imádom, a V betű mindig csodás, és persze a magazinhoz híven ezt a lapszámot is többféle borítóval szerezhetjük be.

Szólj hozzá!

2010.09.17. 11:12 sziporkah

vintage shoes.

<

 

<

 

Azt hiszem, ez egy csodálatos poszt lett, IMÁDOM. A képek, a cipők. Bye-bye platformok; újra itt van a klasszikus magassarkú. Ezek a csodás vintage darabok egyszerűen elbűvölőek. Ocelotminta, kék-lagúna feeling, fekete, és persze csipke. Ezek a szezon abszolúte fashioniszta kelléke, minden korosztálynak. Egy ilyet nem csak egy szuper A-vonalú térd alattig érő szoknyával szuper, hanem egyszerűen egy farmerrel, és egy ballonkabáttal is csodás, márcsak azért is, mert az ember egy igazán casual élőlény. Úgyhogy.

Szólj hozzá!

2010.09.15. 14:02 sziporkah

ékszerre fel!-igen, télen is-

Régen, ha tudtam itt a garbós időszak jó mélyre eldugtam az összes bizsum. Utáltam azt a korszakot, nem lehetett nyakláncot hordani, csak a sima, unalmas garbók, a csuklókat is eltakarják, és persze a nyaklánc pedig ki van lőve. Na. Ma már nem így van. Van aki külön plussz ékszereket szerez be csak azért, mert itt a tél.

Ha valaki most elkezdene tiltakozni, annak felhívnám a figyelmét a Moachino 2010/2011 fall/winter kollekciójára. Nos, igen fekete garbó, amin egy HATALMAS XXL nyaklánc virít. Oké, nekünk nem kell ebbe a "túlzásba" (nem is túlzás!!!!!!) esnünk, itt vannak az arany ékszerek, amik manapság nem aranyban hódítanak, hanem egy jó divatbizsu, aranybevonattal helyettesíti a méregdrága nemtudomhány katáros nyakláncokat. Így egy árán veszünk vagy tizet.

Nos, ha az ember elfogadta, és meg is érti, ez nem ciki, sőt egyenesen menő, ha valaki a garbóra (csakis fekete!!!!!!) vesz egy arany bevonatú divatbizsut. Persze nem mindegy, hogy milyet, mert ebből is van nagyon giccses, elavult, vagy itt vannak azok, amik nem szolidak, sőt, van aki hivalkodónak érzi őket, de itt vannak ők, hogy megmentsenek minket az Unalmas Garbó szindrómától.

1. rész-Mit vegyünk a fekete garbónkra?(és igen, az ujjainkra, fülcimpánkra, csuklónkra)

Arany és fekete kombinációja, réz-hatású órák. XXL nyakláncok. Hatalmas siker.

accessories #1

















2.rész-És persze itt van a hatalmas kövek kedvelőinek is egy összeállítás. Mostani kedvencem a zöld szín ezen a téren, de van itt halvány-rózsaszín, ill. kék is. Persze mindez szigorúan arannyal (ill. sárgás színű brillekkel) kombinálva.

accessories #2



Szólj hozzá!

2010.09.13. 17:41 sziporkah

napi szabásvonal

Szeretem. Igen, kicsit retro, úgyhogy fashioniszta. Egyébként a legjobban a nyak és az ujj részét szeretem, de a színe is nagyon tetszik. Egyébként egy ilyen ruhát csak VÉKONY övvel hordj, vastaggal nagyon közönséges. és nem kurvás. Egyébként ha az ember rábukkan egy ilyen ruhára, nos, akkor csak anyit tudok mondani, hogy a télen most biztos menő lesz. Vastag, szürke kötött harisnyával, klasszikus magassarkúval, egy egyszerű szabású kabáttal pedig tökéletes. vigyázz:a ruha mindig legyen hosszabb, mint a kabát!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása