Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.10.03. 13:35 sziporkah

vasárnapi divatkollázs

Nem szeretem a vasárnapot, mert a hétfő bűvöletében telik. Nem tudok összpontosítani, sietek, hogy "tökéletes" legyek a hét első napjára. Így számomra a nyugodt vasárnap ismeretlen fogalom. Nembaj, ilyenkor egy kis divatfotó nézegetéssel el lehet ütni az időt, és vissza tudod magad rántani a jelenbe, a vasárnapba. Egy pohár forrócsoki, és tökéletes szabadidős elfoglaltság.

http://i.models.com/feed/i/2010/09/Milan-Vukmirovic.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/09/Kate-Lanphear2.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/09/Topshop.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

2010.10.01. 15:52 sziporkah

Sophie Theallet s/s 2011-annyira tetszik

Régen láttam olyan márkát, (tervezőt), aki ennyire prea-a-porter darabokat álmodik meg, és hoz kifutóra. Ugyanis ami a lényeg, az nem más, mint az, hogy egy ruhát meg is tudjon vásárolni az ember, szóval sokra megy azzal egy tervező, ha a ruhája annyira hordhatatlan(haute couture), hogy senki sem veszi fel.

Igen, olvastam egy cikket nem is olyan régen, az haute couture hanyatlásáról, mert a tervezők rájöttek (navégre!!!), mennyire gazdaságtalan ez a fajta divat. Több méter japán selyem több dollár-ezrekbe kerül, és nem fizetődik ki. De nem is ez a lényeg.

Sophie Theallet egy új név számomra, a divatszakmában sem szimbolikus, de egyszerűen nem lehet -nemszeretni- a kreációit. Csak annyi a furcsa, hogy míg sok tervezőnél az egyszerű, letisztult szabásvonalak, és ton-in-ton illetve a földszínek a jellemzőek, itt visszatér a csipke, az erős színek, a nőies vonalak, a kifinomult elegancia. Igaz, én személy szerint SOKKAL jobban szeretem a nőies vonalat, mint a -lezser- hanyagságot, de a kettő keveréke, nos az az álom divat számomra. Aki pedig ezt a két stílust kellően párosítja, nos az egy vérbeli fashioniszta.

Visszatérve a kollekcióra.

Azért itt is látni pasztell színeket, és egyszerű szabású ruhákat, de jellegzetes piros ajkak, ami a jövő tavasszal is menő lesz, aztán itt van a FUNKY-KONYT, aminek egy komplett postot fogok szentelni, annyira divatba jött (igen, az idei szezonban is). Ha jövőre Sophie Thaellet ruhában lépünk utcára, nem fogunk mellé!

Szólj hozzá!

2010.09.29. 12:35 sziporkah

Lindsey Wixon egyáltalán nem lovely

Nemrég találtam egy lovely lindsey c. fotózást erről a kicsit TÚL dagadt szájú, és Madonnától is durvább fogközzel rendelkező csajról. Nekem egyáltalán nem lovely ez a lány, szerintem félelmetes, és NEM szép. Mondom ezt én, aki annyira ronda. -na, ebben van némi igazság.-Persze azért vannak szebb, ill. csúnyácskább modellek, de mostanság ANNYIRA felkapott lett Lindsey, pedig nagyon sok embernek egy darázscsípésre-allergiás lány jut az eszébe, miután vagy három darázs is megcsípte.

Mindegy is, itt vannak a képek. Divat-szempontilag nagyon is szépek.


Szólj hozzá!

2010.09.28. 15:52 sziporkah

daily polyvore

g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen, ez egyszerűen KELL. Norvég-mintás kötött blúz, hozzá pedig kockás szoknya abszolúte favorit. Mert mint régebben is írtam, minden illik, ami össze nem passzol. A doc bag pedig lassan olyan fogalommá válik, ami mindenkinek a szekrényében helyet foglaló táskát takar. A csodás kis mokaszin pedig remekül kiegészíti az egészet. Hidegebb napokra pedig egy vastag, szürke vagy fekete harisnyát ajánlok. Imádnivaló.


Árlista:

D&G Norvég Mintás Felső 92. 750 HUF

Burberry Kockás Szoknya 24. 105 HUF

Mokaszin 8.430 HUF

Doc Bag 229. 773 HUF

Szólj hozzá!

2010.09.27. 14:10 sziporkah

Y3 2011 s/s

Yohji Yamamoto. Nem tudom, eddig nem nagyon hozott lázba a neve, ezek után sem fog. Annyira. Tetszenek a színek, amit használ, és tetszik a 2011-es divatbemutató koncepciója, viszont a ruhák. Azt hittem, maradnak a retro vonal újrahasznosításánál, mert bevallom, nagyon tetszett az idei őszi-tavaszi kollekciók többsége, főleg ezek a csodásan kidolgozozz, retro ruhák, mint pl.:Louis Vuitton, Prada. Na igen. Persze voltak ebben a szezonban is formabontó tervezők, akiket nem érdekelte a retro-láz. Ilyen volt a holland divatmárka, a G-Star Rawr, vagy Jeremy Scott. De azért valljuk be, közel állt a szívünkhöz a sok meleg kötött holmi, és ezek a csodás, vastag harisnyák, hatalmas kabátok. Aztán nemsokára beszerezhetjük a 2011-es ruhatárunkat is. Ami nem lesz más, mint szerintem ez:

-néhol marad a retro vonal, vagyis nem néhol, elég sok helyen

-de lesznek überfrenetikusan érdekes, és high-tech szabásvonalak is, és igen, MEGINT LÁTTAM olyan kicsi, wave-es szemüveget is, mint a 2000-es évek elején. na, azt nem akarom.

-lesznek egyszerű színek, de főleg a fő tónusok fognak dominálni, mint pl.:fekete, azaz sötét, de lesz igazán HÓFEHÉR is. persze van piros is, de annyi fehéret láttam eddig, mint még soha.

Mindegy is, ebben a posztam Yohji Y3 márkájáról akarok írni, ami nem volt pasztell színű, hanem igazán sok színt nem is láthattunk. Fekete&piros. Haspólóba hajló fölsők, és igen, buggyos nadrágok. Maszkulin cipők. A cipőket, és a sminket szeretem. És te? Ó, és igen, ilyen vékony derekat akarok én is.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása