Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.10.16. 12:30 sziporkah

partyHard

Koncepció:én

Model:testvérem

Design:én

Hangulat:partyHard

Lényeg:csillám,csillám,csillám,csillám

Szerezz be:csillogó fejpántot és rengeteg csillámot

Beauty tipp:alapozás -szempillafesték-bozontos szemöldök.csak ennyit bír el ez a stílus

A legfontosabb:ha csillámos az arcod, legyen nagyon sok.

Ruha:ez egyszerű, fehér ill. fekete ruhát visel el a legjobban

Helyszín:nem, nem egy fotóstúdióban

Zene, ami illik:The Kolin-San Francisco

Fellelheted ezt a stílust:ugyanabban a klipben

Tanulság:nehéz lemosni, úgyhogy érdemes hétvégén használni

Hordhatósága:haute couture-azaz hétköznap ne

 

Szólj hozzá!

2010.10.15. 19:13 sziporkah

alexander wang 2011 s/s-egy nagyon szimpatikus márka

A 2010-es októberi Glamourban is olvashattuk, hogy Alexander Wang milyen híres karriert futott be már ilyen fiatalon is. Persze egy szerencse, és egy karrier lehet semmitmondó, ha a ruhák rosszak, vagy nem veszi elég ember. De erről a márkáról ezt nem mondhatjuk el.

Ugyanis Alexander egy roppant szimpatikus ember, és roppant új és egyedi szabásvonalakat, színpárosításokat, és ötleteket kreál hónapról-hónapra.

Olyan híres modellek lépnek fel befutóin, mint Natasha Poly vagy Karlie Kloss, Freja Beha illetve az éppen szőke Aggyness Deyn. És a legfőbb, amit érdemes Wang listájára írni, az az, hogy ennyire sokat lát a maszkulin vonalban, és annyira stílusosra formálja a viseletet, hogy minden szezonban casual és roppant egyedi lesz. Így a maszkulin viselet mára nem egyenlő az unalmas öltönnyel. Hála neki.

A 2011-es s/s kollekciója csodás lett. Föld-színek,lezser anyagok. Habár ezek a furcsa hajmegoldások most nem tetszenek, de hozzá megszokhatóan most is maszkulin és a nőies stílust keverve, így ötvözve a tipikus Alexander Wang look-ot.

 

 

Szólj hozzá!

2010.10.13. 12:04 sziporkah

Enikő drága- szőrrel borítva

Rájöttem, miért szeretik Mihalik Enikőt. Attól függetlenül, hogy milliárdszor szebb, mint én, nagyon "retro feje" van. És az emberek most betegesen ragaszkodnak a régi szép időkre, a a háború mentes időszakra, mikor nem volt nélkülözés, és válság. Nos, most minden annyira menő, ami retro. Elmentem mamámhoz, és rentgeteg retro ruhát találtam. Egyszerűen csodás, hogy újra ez jön divatba, mert a retro tág fogalom,lehet szeretni, és a kisebb divatbaklövéseket még meg is bocsájtja ez az új trend.

Mindegy is, a képekről ennyit:tetszenek, habár szerintem ezek a -csodálatos- szőrmekucsmák lehetnének kicsit visszafogottabbak is. (óh és igen, ezek a képek a Vogue Nippon Beauty-ban jelentek meg)

http://i.models.com/feed/i/2010/09/enikomihalikbyraymondme.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/09/3HZzJ-484656c2.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/09/3HX4A-484656c2.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása