Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.11.14. 12:35 sziporkah

vasárnapi victoria's secret backstage

nos, azt hiszem ez az a show, ahol a legjobban megfizetik a modelleket, és ahol a legnagyobb időt fektetik a külsőségekbe, a tökéletességre törekvésbe. ez az a szituáció és a hely, ahol a szónál többet mondanak a képek.

Szólj hozzá!

2010.11.13. 15:11 sziporkah

a szépség ragadós

Nem tudom, ilyenkor télen (vagy ősszel) menthetetlenül rámtör a szépítkezés-mánia. Kenem az arcom mindennel, amit érek, és amitől nem pattog ki a bőröm. Aztán itt van a temérdek sampon, meg kandírozott-almás tusfürdő, marcipános habfürdő, almás tusolózselé, és egyéb nyalánkságok. Ami illatos, cukorka színű, és ráadásul megszépít, nos azt ezekben a hónapokban szinte mindig megveszem. (igen, ha egy nagy kozmetikai cég vagy, akkor nyugodtan keress meg, vevő vagyok)...

Egyébként a tél beköszöntével fájó arra gondolni, hogy a kabátunk alatt nem mutogathatjuk a csodás party-ruhánkat, vagy az új kardigánunk, de bele kell törödni, és a hajra, meg persze az arca kell fektetni a hangsúlyt, a pénz, és az időt.

Egyszerű,  tartós hajviselet, egészséges bőr, bármi áron.-akár ez is lehetne  a mottója a 2010 f/w divat-irányzatnak. Oké, ha valaki beszabadul egy drogériába, ne vásárolja fel az egészet, csak ügyesen, trendkövetően, és persze megfontoltan. Ehhez nyújt némi (igen, csekély....vagy inkább nagymértékű?) segítséget a mai postom. Azaz: temérdek mennyiségű philosophy termék (első kép), és sok natúr és ünnepi hangulatú körömlakk. A bőrápolás még sosem volt ennyire egyszerű. A zsákszámra gyárott illatos testápolók közül alig lehet válogatni, és persze a lakk-lakk hátán effketus is hamar utolér minket, ha a temérdek és jólét hatalmas elragad minket. Ezért érdemes a legminőségibb szempillaspirálba befektetni, mely akár 3-4 hónapig is mellettünk áll, egy csodás halvány-barna körömlakkba, ami szintén minőségi. Testápoló-termékek terén lehetünk kicsit bőkezűbbek, 3 tubus testápoló nem a világ vége, főleg nem így télen. Egy tartós, hidratáló, és fényvédő rúzs jó barátunk lesz a hideg hónapokban, és a tél beköszöntével a füstös szemeket sem kell lecserélni, esetleg halványítsunk rajta kicsit.

Hideg is van, fázom is, és ilyenkor nincs jobb, mint egy forró fürdő, meg egy hosszas testápolási ceremónia. (legalább heti egyszer.) Ilyenkor az ember el-filozofálgat az élet nagy kérdésein, saját magán, az élete alakulásán, a kapcsolatain. Egy aktuális divatmagazinnal, vagy egy tartalmas könyvvel a kádban rohan az idő, ez biztos.

yeah. for ur faceyeah. for ur face no.2.d

 

Szólj hozzá!

2010.11.12. 17:35 sziporkah

A legjobb MTV EMA outfitek.

Egyáltalán létezik ilyen? Nos, igen, tele vannak velük a blogok. Persze ahány blogger, annyi ízlés, annyi ízlésficam, annyi önjelölt stylist, akárcsak én. És ők megmondják, Miley Cyrus vagy Katy Perry szép volt-e a ruhájában, és hogy menő-e az a ruha, felveheti-e az ember. (már ha akad olyan esemény, amire megéri befektetni egy egymillió körüli Jeremy Scott vagy Valentino ruhába.) Nos, a magyar embernek ilyen esemény nincs a kelléktárában, úgyhogy egy opciók-jobb klikk-mentés után kilyukadunk oda, hogy ezeket a ruhákat csak nézni, érezni jó, másra sem kellenek. Egybként is, ha egyszer már valaki felvette a vörösszőnyegen, akkor az már elavult, és éppen hogy legyártották a ruhákat, már ki is mentek a divatból. (nos igen, ilyen gyors ez a divatvilág, annyira, hogy itt egy év körülbelül 10-zel is felér.)

Az idei MTV EMA-t nem néztem. Őszinte vagyok, úgyhogy nem tudok sokat mondani, csak azt, hogy csodálatos pletykákból hallom azt, hogy Justin Bieber 2(értedd kettő!!) díjat nyert, Gaga meg egyet, de nem volt ott, mert Budapesten volt. (vagy ott volt, csak akkor meg azt nem értem, hogyan csinálhatta, mivel teleportálni még senki sem tud, Einstein is csak egyszer próbálta -vagy többször??-de az is csúfos kudarca fulladt.) Madridtól Budapest pedig kicsit távol van, ezért inkább nem lehetett ott.

Szóval Katy Perry is ott volt, meg az újdonsült pszichopatára hajazó férje, na meg Eva Longori, a host, a háziasszony. (nagyon szerettem a "cuki" kis rap cuccot, amivel reklámozta az EMA-t.)

Mindegy is, én most nem a jelölteket szeretném felsorolni, arra ott vannak egyéb internetes portálok. Most következzen a 3 legjobb estélyi, vagy koktélruha ami az idei MTV EMA gálán "jelen" volt.

Itt van Shakira. A kolumbiai énekesnő "vad" zenéje, és gypsy kissé megrázó sorai után azt hittem, valami szakadt és nagyon naturalista ruha lesz rajta, de kellemesen csalódtam benne. Egyszerűen imádnivaló a csillámos, mélyen dekoltált, kissé aranyra emlékeztető ruhája. (a tervezőjét sajnos nem tudom.) De csodás, és a csillogó sem ment ki a divatból.

 Itt van Miley Cyrus. Lehet, hogy nyert díjat, lehet, hogy nem. Nem tudom. A zenéjét nem szeretem, a csajjal semmi bajom sincs, és az a fehér-fodros-fekete-szalagos D&G ruhája káprázatos volt, a legeslegjobb, mesés!

 Végül Kelly Brook réz-színű ruhája lett számomra a befutó, jó kiegészítő választás, szép cipők. Csodás.

Szólj hozzá!

2010.11.11. 11:25 sziporkah

divatos asztrológia

hiszel az asztrológiában? úgy látszik Tim Gutt igen.

a horoszkópok mágikus, többnyire hazug világa

a divatbirodalomba is befurakodott.

http://i.models.com/feed/i/2010/11/leo.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/acquarius.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/scorpio.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/sag.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/IaUJ0-aaa1d4-resize.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/gemini.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/IdNOr-aaa1d4-resize.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/IbxDi-aaa1d4-resize.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/IdQiA-aaa1d4-resize.jpg

http://i.models.com/feed/i/2010/11/virgo.jpg

Szólj hozzá!

2010.11.10. 11:18 sziporkah

hogyan NE csináljunk kollázst

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása