Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.12.12. 09:40 sziporkah

kepp&camel

Teveszín, karamell, földszín, bézs. Összefoglaló néven camel. Minden szín, ami pasztell és földszín. Imádnivalóak, és ezen a télen mind-mind must have. A kepp pedig egy olyan kabát, ami megunhatatlan, puritán és követi a jó öreg "eltakar és szépít" elvet, úgy, hogy viselője menthetetlenül fashioniszta lesz. Egyébként ezen a télen a szokatlan szabásvonalú kabátok kerülnek reflektorfénybe, azaz mondj búcsút az egyszerű kis bőrdzsekinek és köszönj sziát egy jó kis aviátordzsekinek, vagy egy szokatlan kepp-nek. Még nincs késő. És mindez egy barna bakanccsal. Persze a kordbársony nadrágokról sem szabad megfeledkzeni, mert a kepp-el harmóniában együtt hódítják meg a havas utcákat. Egyébként egy ilyen nadrágba még mindig nem késő befektetni mert emgtérül, ugyanis sokan már egy kulcsdarabnak tartják. (és mint köztudott a kulcsdarabok 3-4 évig nem tűnnek el...)

cape&camel

Árlista(csak egy kis szívinfarktus kedvéért):

Miu Miu masnis blúz 134. 435 HUF

Gyapjúbőr kepp 126.025 HUF

Jumbo kordbársony nadrág 58. 125 HUF

Barna bakancs 21 345 HUF

Rebecca Minkroff táska 61. 955 HUF

 

Szólj hozzá!

2010.12.11. 12:43 sziporkah

kicsi szivárványos bárányka

Az eddig elmúlt napok talán leghidegebbjét éltem ma át. Miközben a közegellenállással dacoltam, a szél formájában, eszembe jutott, hogy muszáj egy ilyen postot csinálnom, úgyhogy nincs mese. Rémes soraim következnek az életről, Miley Cyrusról, Mary-Kate Olsenről, és a halott darázstetemekről...

Itt a tél. Az ezüstvasárnap, a félév, a hó, a hideg, a fogyókúra ideje a bikiniszezonra, a "csodálatos" tehetségkutatók vége, úgyhogy lassan unalmasan, vagy nem, de véget ér a 2010. (éves összefoglaló-elmélkedés majd később) Egyébként ma egy heti felgyülemlett gondolatmenetet szeretnék elmondani, főleg az önbizalomhiány kiküszöbölése érdekében.

Tűzzománcoztam a héten, nagyon szeretem. Érdemes karácsonyi ajándék gyanánt egyet-kettőt venni, de a legeslegjobb módszer ha DIY módon csináljuk. Nem nehéz, csak aprólékos. Egyébként Miley Cyrus a nagybetűs ÉLET-be lépett, és felpumpáltatta a didkóit, meg az ajkait, és most a húsos kis pofikájával villog az új lemeze mögött. (ha önbizalomhiányban szenvedsz, vess egy pillantást a csajra!)

Ha unod magad, és itt a téliszünet nézd végig az összes Sasha Baron Cohen filmet, a Brüno-tól az Ali G-ig. Na, ja, garantált hülyeség. Ja, és vegyél egy olyan halott darázstetemes cuccot, mint alul, az annyira ijesztő! (pasztell színekkel a legideálisabb).

Azthiszem, ennyi. Ez van. Majd még jövök.(egyébként miért szeretik annyira a divatbloggerek Mary-Kate-et?????)

Szólj hozzá!

2010.12.10. 12:15 sziporkah

flair italiano decembre(a leghidegebb lapszám)

Buon Natale!

 

"Amikor az olasz flair legújabb példányszámáért lohoholtam a havasesőben, üszkösödő ujjaim görcsösen szorították a pénzt, a csizmám zsarnokian taposta a havat, sapka alól kikandikáló hajam pedig szomorúan kezdett vizesedni, nos akkor rájöttem, a divatnak nagy ára van. Persze itt a már-már klasszikusnak számító anorexia, meg bulémia példával is jöhetnék, de nem teszem. Viszont mikor átfagyott végtagjaim felmelegítettem, vizes zoknimat pedig kicseréltem száraz és puha mamuszomra, akkor eufórikus örömmel téptem fel a magazint védő borítást, és hallgattam a lapok megnyugtató zizegését..."

Ha ezek a képek nem is keltenek ekkora öröm-érzetet számotokra, és nem adja vissza mind a 450 oldal hangulatát, mégis örömmel nézegeti ezeket a képeket az ember.

Jó olaszosan pedig Boldog Karácsonyt kívánok...(na persze ne hidd azt, hogy én valami nagymenő olasz csaj vagyok, mert az nagy hülyeség lenne...nem. egyébként is nincs még karácsony, úgyhogy hajrá!)

<

<

Szólj hozzá!

2010.12.08. 12:07 sziporkah

e heti múzsa:Magdalena Frackowiak

Egyszerűen mesés az arccsontjának formája, bőrének színe, hajának csillogása, szemének ragyogása, szája teltsége...-a tervezők imádják ezt a csajt, mert BMI-je vetekszik egy 11 évesével, na meg járása a kifutón, nos az olyan, mint egy kecses őzgidájé.

Na, befejztem az ömlengést. Ezek csak kötelez körök, amiket illik ilyenkor lefutni, hogy a "divatos ömlengés" címszó alá is be tudjunk firkantani valamint. Viszont ha az ember domborítani akar a lexikonban felütött "őszinte érzelmek" címszó résznél, akkor valahogy mást kell írnia.

Magdalena Frackowiak. A keresztneve ismerős, a vezetékneve nem mond semmit. Szeretem ezt a lányt, mert tényleg nagyon szép az arca, és ijesztően sovány, így még magasabb helyet foglalhat el a ranglétrán. Szimpatikus, és jó modell. Na mindegy, egyszerűen őt betenném a kampányoba, szerepeltetném a divatbemutatómban, és kötnék vele szerződést. Úgyhogy ő a heti múzsánk.Magdalena Frackowiak

Szólj hozzá!

2010.12.06. 12:57 sziporkah

ellenszer

De mi ellen??

Fájdalmas téli estéken kapd elő a géped, írd be a http://sejjribizli.blog.hu -t, és rajta. Nézegesd ezt a postot...Mert ez az ellenszer.

Most csak vicceltem...

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása