Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.03.07. 20:37 sziporkah

Gucci 2010

 Szeretem a Guccit. És persze most már itt Magyarországon is tudja a nép, hogy van egy nagyon híres magyar modell/igen, Eniko Mihalik, szép magyar nevén Mihalik Enikő/, aki a Gucci 2010-es kollekciója promóciós képein ott szerepel, mint lány a réten.

 

  A Gucci szerintem kitett magáért. Igazán jó lett a képek hangulata, és a téma is, ami köré épül az egész fotósorozat. És ahogy elnézegettem a divatbemutatóról készült videókat tetszik amit látok. (Nem volt sok szín, a fehér szürke, fekete és némi etno minta dominált. Persze volt egy-pár piros borítéktáska, vagy néhol egy kis szín, de főként a hideg színek domináltak) És persze amint a képen is láthatod itt sem a rikító neon színek adják meg a ruhák alapszíneit (szóval ebből azt vonhatod le, hogy nem feltétlenül az őrült funky színek-neon rózsaszín, neon zöld, neon sárga, stb-dominálnak, szóval nyugodtan hordhatsz-és divatosabb is-púder színű ruhákat. És a szürke, és fehér ruhákkal sem fogsz mellényúlni!) És ha megfigyeled az arcából elég keveset mutató férfimodellt, láthatod hogy a hobó idénis hódít, igaz, most nem az egyszínű a divat, hanem a  rojtos verzió. A második képen pedig egy klasszikusan szuper Gucci táskáé a főszerep. Meg persze Mihalik Enikő tollkabátjának. Azaz hordj nyugodtan tollasat, nem fogsz úgy kinézni, mint egy idióta, aki nem tudja mit is keres ott, ahol van. A sminkről még annyit szeretnék írni, hogy: az első képen a füstös szem dominál, nude szájjal (amúgy is, ne hordj szájfényt, az olyan "2002-es". ha muszály valamit a szádra kenned, az csak és kizárólag Rúzs lehet!) és szép, egyenletes (gyengébbek kedvéért: enyhén alapozóval bekent) arccal pózolnak a modellek. A második képen Enikőnek és partnerének jó erősen ki van húzva a szemük tussal. Szóval ne dobd ki a tust a táskádból, hanem, kendd bátran fel, nem tudod elrontani.(csak ha krónikus kézrángásban szenvedsz, de ennek esélye eléggé alacsony). A haj? Fő a természetesség!

 

Szólj hozzá!

2010.03.06. 17:31 sziporkah

Dorota Pawilowska

Nyugi. Dorota nem egy újabb orosz modell szőke hajjal, kék szemekkel és szögletes állkapoccsal. Dorota Pawilowska egy fotós, méghozzá elég jó fotós...

 Szóval most itt van pár kép Dorota portfóliójából.(egyébként Dorota lengyel, nem orosz, plussz rendkívül szeret portrékat fényképezni.) Tessék benne gynyörködni.

 

Szólj hozzá!

2010.03.04. 20:49 sziporkah

Posh Spice farmerkollekciója

Vic Beckham is tervez. És persze a saját fejéből kipattanó ötleteket a saját testére formázza...

 Manapság mindenki tervez. Avriltől kezdve Mary-Kate és Ashely Olsenig. És persze ha már minden sztár megálmodja a saját kollekcióját, miért pont Vic Beckham ne tette volna ezt??Victoria megalkotta a 2010-es farmerkollekcióját, ami persze csakis a Vic Beckham-szerű, nagyon vékony csajoknak áll jól. (szóval én már nem hordhatnék V. Beckham gatyát...na jó, nem sokan vagyunk Victoria Beckham szerűek). De ha valaki mégis beszerezne egy ilyen gatyát, akkor igazán divatosan fog feszíteni. Mellesleg Posh Spice is az igazán szűk fazonokat részesítette előnyben, szokatlan és divatos színekben. (kék, púder szín, fehér) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása