Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.05.15. 13:19 sziporkah

 

suburban love.

 

Lehet, hogy tipikus májusi idő van. De nem szabad,hogy befolyásoljon minket.
Bátorkodtam egészen lazán felöltözni, -norvég-mintás pulóver, szürke nadrág és kötött sapka-. Néha kell ilyen is, nehogy túlértékeljenek minket./vagy nevezzük szimplán külvárosi etikettnek, vagy hanyag öltözéknek, hobó stílusnak, etc/ Vagy esetleg mi, saját magunkat.
Nem szabad, hogy túl magasra tegyük a mércét, bár azért ne is legyen vészesen alacsonyan. Fontosak a morális/egzisztenciális alapok. Intakt emberek vagyunk, egészséges félelmet táplálhatunk magunk iránt. Meg mások iránt is, csak ne legyen beteges. /meg az elvárásaink se legyenek magasak. na, vasárnapi mély gondolatok. beteges./
Aki pedig a ruhatára/öltözéke miatt aggódik, verje fejbe magát, szaltózzon, esetleg énekeljen.
Öltözzön "őszintén."
Jó kedvem van. Mellesleg.
plusz, egy kis zene. enjoy!/Suburban Kids With Biblical Names-már csak a nevük miatt is imádom. és remek ihletet ad. címadáshoz./

 

Szólj hozzá!

2011.05.13. 21:20 sziporkah

friday at last.

Péntek van, és érzem csodás hétvégém lesz. Nem olyan őrült, de fergeteges.

Szólj hozzá!

2011.05.13. 17:47 sziporkah

funny

Szerintem elég vicces ez az egész. Körülbelül 4 hónapja nem posztolok és -úúúristen- a nézettségi adatok nem csökkennek. sőt! most kicsit örülök. azért is, mert az új blogom /és most jön a reklám helye/

http://sejjribizli.blogspot.com

nézettségi adatai pedig elég vicces szintet mutatnak, ez meg emelkedik-emelkedik. Ami azért furcsa, mert oda rendszeresen írok, írogatok, de ennyi. És akkor mit vettem észre? Vagy érdekes rendszerhiba, vagy tényleg látogatottabb a blog.hu oldalam./pedig egy árva poszt sem kerül ki, esetleg néha. de az is csak reklám. ennyi./ Mindenesetre nem akarok semmit adni a valamiért, szóval most itt egy poszt. Olyan sok érdekes dolog.

Egyébként a blogger. com nem üzemel. /i hate blogger/ ezért is vezetem le itt unalmam.

Szóval jöjjön egy kis Versus 2011 s/s -mennyire imádom ezt a márkát-mert az egész show olyan volt, mint valami züllött party a játszótéren. És ezért most kicsit tisztelem az olyan tervezőt, aki nem fél eltérni a szokatlantól. Annyira monotonná váltak hétköznapjaink, hogy szenzációéhesen vetjük magunkat az extremitásokra, az újdonságokra, a szokatlanra, a másra. Semmi sem garantálja azt, hogy a hiéna mód "üdvözlés" valami pozitívat jelent. Sőt. Legtöbbször cafatokra szaggatjuk, hogy minden csepp varázs belénk-kerüljön. Majd ha meguntok otthagyjuk. Jöhet az új.

Egyébként plusz pont a színekért. Szeretem a színeket. Félreértés ne essék, nem magamon. A kedvencem a fekete. Na de mindegy, ezek annyira felfrissítő látványt nyújtanak. /tudom, most mindenki felfedezte Srej Zsófit. jupííí/ Szóval merjetek viselni színeket letisztult szabásvonallal. Tévhit, hogy a puritán vonalvezetés csak a camel színekkel egyeztethető. Dehogy. Neon és puritánság. Így a legkülönlegesebb, és legjobb. Imádjuk.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása