Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.01.16. 12:21 sziporkah

daily photo

Karlie, a félelmetes monokrómban. Egyre jobban szeretem. Tizennyolc éves, iskolába jár, modellkedik, nyíltan támadja őt Tyra Banks, nem érdeklik a kritikák, szeret "zombisan" nézni, nem tagadja, de szereti a divatvilágot, egyetemre akar menni, családot szeretne, imád sportolni és egy átlagos amerikai lánynak vallja magát. Ő Karlie.

"Tipikus amerikai lánynak vallja magát."

Szólj hozzá!

2011.01.15. 10:42 sziporkah

Paris Fashion Week 2011 spring/summer

Ha valaki bekerül a Párizsi Divathétre, nos az a tervező már a divatja nagyjai közé kapott belépőt. Mert ezen a fashion week-en olyanok képviseltetik tavaszi kreálmányaikat, mint a Jean Paul Gaultier, vagy a Chanel. Itt van még a Viktor&Rolf és sok-sok egyéb nyalánkság. Szóval ha valaki kompletten a Párizsi Divathétre szomjazik, az jól teszi. Persze oda bejutni nem könnyű. Ezért érdemes blogot olvasgatni. Szóval tessék, ízelítő abból, hogy ŐK a nagyágyúk miket is álmodtak meg tavaszra. (színek, fehér, minták, virágok, kontrasztok)

Itt van elsőnek a Viktor&Rolf. Annyira szeretem őket. Most sem okoztak csalódást, és boldogan kalauzoltak el az ő kis luxus-álomvilágukba.

 

Jean Paul Gaultier.(a nagy Bukkferenc....)Igen, tökéletesen keveri az anyagokat és a maszkulin elemeket a teljesen glamouros kiegészítőkkel. Itt is jelen van a hetvenes évek kissé zilált ámbár rendezettnek ható világa.

 

És végül a Loewe. Kedvenc márkám egyike. NAGYON szeretem. A retro megint főszerepet kap, az egyszerű szabású, mégis élénk színű ruhák jól megférnek a színes sminkkel. Ezek mellé aranyos kis oldaltáska párosul.

"Paris Fashion Week 2011 spring/summer"

Szólj hozzá!

2011.01.14. 12:43 sziporkah

daily polyvore 2011 s/s ihletésben

Tavasszal, mint köztudott a kontrasztoké lesz a főszerep. Ma a posztban és azon belül is eme csodás kis polyvore szettben megpróbálom ezt az egészet érzékeltetni. Purtián fehér Alexander McQueen top rózsaszín Elliot Tap nadrág, maszkulin Kamille cipők (annyira tetszenek) és ultra-nőies szexi Marc Jacobs táska. Imádnivaló.

Marc by Marc Jacobs Natasha leather bag
KAMILLE Beige Suede Lace Up Brogues - TopShopAlexander McQueen Bib-front silk-crepe blouse

Current/Elliott The Sharp Trouser cotton-twill pants

Szólj hozzá!

2011.01.13. 12:31 sziporkah

Kicsi Jimmy

"Kicsi Jimmy, talán lábfetisiszta vagy. Talán félsz, és -nyaldosod sebeid-. Talán kicsit skizofrén vagy. Talán Pókembernek hiszed magad, titkos erővel. Egetrengetően nárcisztikus lehetsz. Nem tudom. Viszont egy dolgot ismerek:a cipőid csodásak. "

Szólj hozzá!

2011.01.12. 12:16 sziporkah

Roberto Anyagimádó Cavalli

Cavalli imádja az állatmintás HATALMAS texiteleket. Amik a bőrt mintegy pajzsként ölelik körül, és vonják be egyfajta különleges aurával. Szeretem Cavallit. Tavaly ünnepelte a 40. évfordulóját. A 2011 s/s kampánya csodás lett. (képen:Laetitia Casta&Malgosia Bela)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása