Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.06.12. 21:22 sziporkah

outfit &old ph

 És ismét elérkeztünk egy hét lezárásához. Ma lazsáltam, körmöt festettem és napoztam. Aztán később rájöttem a napozás egyenlő a mazochizmus csírájával, én meg utálom a csírákat, ezért nem fogok napozni. Éljen a fehér bőr, sokszorosan. /igen, a melanoma halálos is lehet kedveskék. a fenekedről transzplantálni bőrt pedig nem a legesztétikusabb dolog. juppí./
Egyébként csodás szettem egy tweed-szoknyából -éljenek a szoknyák!!!- állt, és egy fekete blúzból. Imádom a feketét, a fekete a legjobb szín. Hordjatok feketét. Goth. (a képen ijesztő az arcom. meg minden porcikám. és a szobám sarka, ahol éppen állok éjszaka elég félelmetes. A csonkolt Barbie-k pedig szépek, és beindítják elvetemült fantáziám, meg a tiéteket is, csak sokan imádnak tagadni.akárcsak én, néhanapján. és kész.)
Aztán. Egy 2008-as Miu Miu s/s ruha, ami fehér, pont olyan hosszú, mint amilyet én nem vennék fel-de mindegy-és ráadásul a kedves modell haja illetve cipője vizuális sokkal ér fel. A szó legeslegjobb értelmében.
Mától pedig csak fényen és vízen fogok élni. Szuper.

 

Szólj hozzá!

2011.06.11. 14:01 sziporkah

fekete és rózsaszín.

*póló:granny's

*szoknya:mom's

na, milyen kis frappáns ismertető. ez van. virtuálisan turkálok össze-meg vissza. egyébként imádom a vintage, secondhand ruhákat. persze csak az igényesebbeket, meg amik nem úgy néznek ki, mint amiken végigbaktatott egy rezesbanda. de gondolom, ez evidens.

Szólj hozzá!

2011.06.11. 13:45 sziporkah

egy kis nosztalgia

Mai régi divatbemutató c. rovatba egy 2007-es Luella f/w kollekció kerül. /hiába, 4 év ide-vagy oda még mindig imádom ezeket a ruhákat, meg hajakat. a nerd-szemüvegek pedig egyfajta fétist képeznek a kicsi lelkemben. az már más kérdés, hogy nem hordok olyan szemüveget. ahhoz kicsit már elavult és erőltetett. művész vagy? akkor viselj mást!/
*egyébként meg, jó visszanézni a régi divatbemutatókat. szépek. a mostaniak meg kicsit elnagyoltak. tisztelet, hatalmas tisztelet a kivételnek.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása