Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.01.23. 10:02 sziporkah

vasárnapi ska muzsika

Szólj hozzá!

2011.01.22. 12:13 sziporkah

I love...

Imádom mindegyiket. A kedvencem a vanilla&ice cream. Olyan kis megnyerő, Taffy-ra hajazó csomagolásban szerezheted be. Érdekes kombinációk, és persze meglepő árak. Nem magasak, de azért a klasszikus Rossmann és DM cuccokkal nem szállhatnak ringbe. Mármint árkategóriailag. Vegyünk egy Balea testápolót, ami szuper, és B5-vitamint tartalmaz, meg tejkivonatot. Aztán itt van egy I Love... termék, ami kapós kis tubusban kelleti magát szégyentelenül a polcon. Abban is van vitamin, de az "ilyenek" az illatra és a meglepő kombinációkra is mennek.na igen, és az ára a Balea négyszerese.(kb.1300 HUF egy 200 ml-es tubus.még egy Balea, ami 400 ml az 400 HUF.) Azaz vegyél egy csodás testápolót, és használd! Mostmár nem kell elmenned a Váci utcába, hogy megvedd. Akármelyik Douglas drogériában beszerezhetsz akár egy testvajat, akár egy habfürdőt,tusfürdőt vagy ajakfényt.

És persze mert egyszerűen -muszáj- volt szetteket kreálnom a különféle illatokhoz, nos itt vannak:

 

Szólj hozzá!

2011.01.21. 18:37 sziporkah

pillanatok

Szólj hozzá!

2011.01.19. 12:46 sziporkah

szürrealitás alapfokon

Fogj egy fehér hátteret, néhány őrült monokróm mintát és kész egy csodás sorozat.

És ez így igaz. Ha az ember nem rajong annyira a camel vagy a neon színek iránt még mindig itt van a jó öreg monokróm minta. Nathaniel Goldberg és Marie Chaix szerintem igazat mond.

Szólj hozzá!

2011.01.18. 12:10 sziporkah

édes, drága camel

Imádom. 2011-ben ez jön majd szembe az utcán. Azaz ez fog szembe jönni, ha az ember megérti, ezek a színek lassan örökös árnyalatok lesznek a divatpalettán. A fekete mellet ezért lassan már kötelező lesz beszerezni valamit, ami barna. Az egyénfüggő, hogy kinek melyik árnyalat áll jobban, de szerintem a bézs az, ami uniszex és hordható. A vanília és a fahéj kicsit kényesebb, és a trüffel szín, a sötétbarna, az pedig a legeslegolyanabb-szín amire vigyázni kell. Viszont ha az ember rájött mi áll jól neki, akkor a camel színeket bátran keverheti egy outfiten belül. Szóval igen. Mihelyt lekerül a kabát, meg a harisnya, és itt lesz a JÓ idő kapjatok fel egy camel pólót és egy csokibarna kistáskát. Az a legjobb, hogy legyél bármelyik korosztály képviselője,bátran hordhatod.
camel

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása