Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.05.15. 16:40 sziporkah

rainy day

Nem is tudom. Talán attól, mert odakinn szakad az eső, vagy attól mert épp most ment el az ablakom előtt egy szexi neonrózsaszín pvc esőkabátos egyed, akinek olyan gumicsizmája van, mint amilyenről álmodom...vagy talán attól mert tényleg szakad az eső, nekem pedig nincs esőkabátom.

A semmiképp sem ésszerű eszmefuttatásomat szeretném kicsit leegyszerűsítve elmagyarázni. De tényleg. Vagyis:kedvem van pvc esőkabátokról áradozni hosszú-hosszú sorokon át, belefűzve egy kis szex és new yorkot, meg egy kis dsguared2t. Úgyhogy készülj fel tömör mennyiségű divatos esőkabátra, meg egy kis bulvárra, mert az esős idő ilyenképp hozza meg az ember fantáziáját.

Hogy mit is viselj? Esőkabátot. Az esernyők korszaka körülbelül tavaly végleg lejárt. Mert ugye 3 kezed sincs, és senkinek sincs, és persze az esernyő hamar bedöglik(nekem múlt héten mondta be az unalmast, akkor amikor egy kedves embert, teljes erőből levágta a járdára. A gomb is letört, amivel ki lehet nyitni, illetve olyan sáros lett-hála a májusi időnek-, hogy egész ciki volt végighurcolnom az utcán. Szóval ez volt az esernyő pro.és kontra, jöhet is az esőkabát-raincoat-istenítése.), az esőkabátot pedig lehetetlen elrontani, hacsak valaki neki nem megy késsel, vagy pengével, vagy baltával, de ennek az esélye igen kicsi. Jójó, egy raincoatot nehéz eldugni, de hála a dizájnereknek, a hobó ismét divat, és voaláááá, meg is van oldva. Hordj hobót, abba pedig a komplett egynapi ruhám is elférne, nemhogy egy szexi M, vagy S méretű esőkabát. ----amilyenek a dizájnerek, kitudja milyen méretű egy esőkabát.----Mert nekem még nincs dizájner esőkabim. Egy ócska kínai van, amit egy könnyed DIY módszerrel felfrissítettem., Varrtam rá masnit, flittereket, meg egy vízálló ruhafilccel ráírtam, hogy :No problem, I have got raincoat.:Aztán mivel ilyen az idő, sűrűn hordhatom. Úgyhogy ha nincs pénzed egy átlátszó dsguared2 esőkabátra, szerezz be egy citromsárga kínait, potom 4-500 forintért, és dobd fel gombokkal, masnikkal, kitűzőkkel, feliratokkal, de csakis a normális határokon belül. Ugyebár.

Ne viseld: semmi esetre se hordd az esőkabátot esernyővel. Vagy baseball sapkával. Vagy ne vigyél közben a kezedben seprűt. Nem tudom, de tény, hogy egy seprű+esőkabát páros szörnyű.Mint gondolom az te is elképzeled. Ha megvan egy szexi esőkabi, és semmilyen körülmények között nem fogod esernyővel hordani(ha mégis erre lenne szükséged, inkább ne menj ki az utcára, várj amíg eláll az eső), akkor minden OK.

Last tipp- ha egy gumicsizmára is szükséged van, akkor kérlek az esőkabátoddal harmonizáló színűt vegyél. Pl.:neonrózsaszín esőkabát+rózsaszín ocelotmintás gumicsizma. Bohém, de legalább harmonizálnak a színek. Manapság Jimmy Choo is tervezett gumicsizmát. De nem kell feltétlenül J.C-nek lennie. Egy HuManicban is beszerezhetsz az esőkabiddal színben harmonizáló gumicsizmát. Hajrá!Ja, mégvalamit:van már lakkbőr esőkabát is. Csak a miheztartás végett.

 

                                               

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr512005385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása