Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.02.24. 19:33 sziporkah

Leggings fever

 A leggings-nek két típusa van: előnyös a viselője számára, és nyújtja, vékonyítja a lábat; vagy előnytelen a viselője számára, és szélesíti, rövidíti a lábakat. Manapság annyi féle leggings van a piacon, hogy nem is tudja az ember mi áll neki jól. Nos, tessék itt van egy kis segítség:

Lindsay Lohan híres a soványságáról, bulémiájáról, anorexiájáról, mániákus fogyókúráiról. Ő ne tudné mi az, ami vékonyítja őt? 2010-es fotóin egy szexi mídert, és egy ultraelőnyös fekete, (mondhatjuk így is)tüdőleggings-et visel. Mi is az a "tüdő"leggings? Olyan leggings, ami nem csak a csípőig ér fel, így kinyomva a kis csípőtájéki hurkácskákat, hanem egészen a derékig ér, így előnyösen lapítja le a csípőn, és alhason lévő kis hájat. Szóval ha egyszerű leggingsre vágysz, ami egyszerre nyújtja lábaid, és formálja alakod, a szexis, fekete "tüdő" leggingst válaszd!

 Ha nem vagy duci, vagy a lábaid kellően hosszúak, bátran választhatod a tavaszi slágert a virágmintás leggings-et! Hihetetlenül szexi, és bohém, így a viselőjét is vidámmá, boldoggá varázsolják. Ha már viseled a virágos leggingset, ne vidd túlzásba a mintákat. Ha hiszed ha nem, egy batikolt felső (ami szintén divat) igazán stílusos egy virágos leggings-el. Vidám, tavaszi és divatos.

A leggings-eket nem ajánlott balerinacipővel hordani, mert így tömzsinek hat a lábad. Leggings-t platformmal; vagy egy egybetalpú szandállal visel 2010-ben. Ha nem vagy nagy magassarkú párti, egy (ez komoly) vászoncipővel viselje. Szandállal sem olyan előnyös, de még mindig jobb, mintha egy olcsó balerinacipővel hordanánk. (Mert ez nagyon közönséges.)

 

Ha rossz leggings-t választ az ember, azzal elszúrhatja az egész outfitjét! Milyen a rossz leggings?

 

Azt mondják divatos, de szerintem csak az anorexiás vékonyságú modelleken áll jól az arany, és ezüst, bőr hatású leggings. Ha már valaki erősebb combban, rögtön elrontotta. Egy rossz, csillogós leggings plusz 5-10 kg-ot is csalhat viselőjére! Előnytelen a vízszintes csíkos leggings( optikailag szélesít )és a kockás is. (szintén). Fehér leggings-t is csak nagyon vékonyak hordjanak.

Teltebbeknek a fekete,sötétkék, méregzöld áll jól.

Mivel viseld a leggings-t? A tunika örök darab, de egy oversize inggel is istenien fogsz kinézni! Aztán mivel tavasszal hidegebb van, egy oversize pulcsi, vagy farmersort, esetleg egy miniszoknya(habár ez is eléggé közönséges). Újabban nagy divat ha ruhácska alá is leggings-t veszel föl, szóval nem sok mindennel nyúlhatsz mellé! 1 valami mégis van: kis pólóval, vagy túl kicsi miniszoknyával közönséges is lehetsz! Ha ezeket betartod, tuti leszel tavasszal!

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr761787593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bwaldorf 2010.04.11. 22:39:17

balerinacipővel miért közönséges?
süti beállítások módosítása