Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.07.23. 21:30 sziporkah

A tél színei-avagy mi kell a körmöknek?

Ma este nekiálltam lakkozni a körmeim. Mindenhol. Manikűr és pedikűr, mert ez szerintem az alap higiénia követelménye. Egy kis szolid lakk a körmökön, egy kicsit feltűnőbb a lábujjakon, és így perfect a nyári szín. Mármint a körmökön. Ugyebár. Neon rózsaszín a lábamra, áttetsző fedéssel, és egy enyhén csillogó, színtelen az ujjakra. Miközben száradtak a körmeim elgondolkodtam azon, vajon mi lesz az idei őszi/téli szezon befutó színe, és pár hónap múlva vajon mivel fogom lakkozni a körmeim?

Ez igényelt egy kis utánajárást. És persze ez erdményes lett, mert most összeállítottam, mik azok a körömlakk-színek, amik most diktálni fogják a divatot.

Az első, és legeslegjobb/legmenőbb szín nem is szín, mert áttetsző. Ugyanis ebben a szezonban nem sok divatház lakkoztatta a modelljei körmét. (tisztelet a kivételnek.) A válság a manikűrözésre is kihatással volna?(oké, ez olcsó poén). De persze vannak kivételek, mint amit az előbb írtam, ilyen a MiuMiu, az ő narancssárgás lakkjával, vagy a Prada a pirosassal. Persze a House Of Holland a fehérre esküdött, Sophia Kokosalaki a pirosra tette le voksát, de a Bottega Veneta a jó öreg feketét részesítette előnyben. Egyet tudok, és az tuti: most ősszel az átlátszó, színtelen, mégis ápolt körmök lesznek a befutók, amik nem hosszúak, szóval a rövid fazon megmarad.

 Persze ha a ruhák színét nézzük, akkor szükségünk lesz némi földes árnyalatra is, mivel a military a hidegben sem fog kimenni a divatból, és persze a jó öreg teveszín is uralni fogja a terepet. Úgyhogy innen a natúr körömlakkok. A fekete ruhák is divatosak lesznek, egy jó kis fekete mindig elfér, és a retro még mindig ostromol, ezért be kell szerezni egy aranyos kis retro színt, ami neon, és lehetőleg lila, vagy narancssárga, pontosan olyan, mint amit a MiuMiu diktál. (szerintem nagyon szexi.)

Mi az, ami nem lesz menő? Mármint körömlakk-ügyileg? (oké, ha egy szín fanatikusa vagy, ne dobd ki, de azért a hónapok nagyrészében mellőzd, és egy trendi darabra cseréld le....) Na, szerintem az arany, és vörös körmök most nem fognak hódítani, ugyanezt elmondhatjuk a króm színekről is, habár ez a nyáron menő volt. A nagyon neon színekkel sincs nagy gond, de inkább pasztell, mert az most menőbb, plusz jobban illik bármely téli szetthez.(kivéve az extrém színes dolgokat....)

a tél színei

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr32171849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása