Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.07.27. 14:11 sziporkah

we love Nagy-Britannia

Igen, tudom, hogy szinte minden ember szereti az Egyesült Királyságot. Ha nem, hát az sem baj, elvégre mindenkinek megvan a saját joga. Namármost...Ha divatosan akarsz öltözni hidegebb napokon(mint pl.:a mai), akkor a következő szettet neked ajánlom. Nőies, divatos, nyárias, de mégsem kánikula-ruha. A kék táska pedig egyenesen fantasztikus. És ha már az outfited domináló színei a kék&piros, akkor a körömlakkod miért ne legyen azonos színű? Persze, ehhez a szetthez egy dögös piros, vagy egy sejtelmes, ám mégis szexis kék dukál.

Ha megvan a szett (nagyon menő a Nagy-Britanni zászlós kardigán!!) akkor már csak egy kék ill.piros harisnya hiányzik. Pl.:a mai 20 celsius-fokos napon egy harisnya is belefér. Ha melegebb van a kardigánt(pulcsit) cseréld le egy testhez simuló sötétkék pólóra, tedd be a szoknya derekába, húzz sarut, vagy maradj ennél a cipőnél, kapj fel egy fekete Wayfarer napszemüveget, fesd ki a lábkörmeid is pirosra, és már indulhatsz is.

Személy szerint imádom ezt az outfitet, mert egyszerűen vibrálóak a színei, és nagyon fiatalos, mai, úgyhogy hajrá, itt van az árlista, minden darabot könnyen beszerezhetsz.

uk rules 2

















Árlista:

Acne Romantic Satin Miniszoknya 34.300 HUF

Kék bokacsizma 177.020 HUF

Kék táska 667.990 HUF

Karkötő-szett 4.800 HUF

UK mintás kardigán 102.905 HUF

Kék körömlakk 1.335 HUF

Pirosas körömlakk (?)

 

Na, és utoljára itt vannak azok a harisnyák, amikkel tutira fel tudod dobni ezt az outfitet, esős/hideg/borús napokkor.

harisnyák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr562179902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása