Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.30. 14:31 sziporkah

little black bag

Azt hiszem, már száz százalékosan is kijelenthetjük, itt az ősz. Ezt a vacogó fogak reggel nyolckor biztosan alátámasztják. És az is, hogy furcsa késztetést éreztem arra, hogy egyre több őszi cuccot szerezzek be. Az ember berobban egy boltba, és felvásárol mindent, ami megtetszik neki, majd a végén szomorúan nézi az üres zsebét, na meg a horribilis összegekről tanúskodó blokkot. Sebaj. A kis feketék nagyon megérték.

És most nem egy aranyos kis fekete koktélruháról beszélek, ami nagyon is jó dolog, minden nő ruhatárában helyet kap. De nem,én azokról a kis feketékről beszélek, amiket az ember a vállára csap, és boldogan nézi, ha az emberek szó szerint le sem tudják venni a szemüket az új szerzeményről. Azt hiszem ez a vásárlás lényege.

És ha már a kis fekete táskákról beszélünk, akkor idén ősszel megéri befektetni egy bőrből készültbe, amin arany-vagy ezüst-gombok, és cipzárok vannak. Mert most a fekete és arany nagyon menő. Nem kell hobónak lennie, mert nem csak az oversize menő. Lehet kicsi, vagy közepes, a fazon a lényeg. Megéri a vállra akasztható, ami nem túl hosszú, a táska alja kb. a csípőig ér. A fazon a téglalap és négyzet határát súrolja, a színe fekete, bőr és jó megszagolni. Azt hiszem ez nyerő, és szintén must have.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sejjribizli.blog.hu/api/trackback/id/tr22258840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása