Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.08.12. 20:50 sziporkah

thanks God!

Köszike, köszike, puszika a hasadra. Nem tudom, ki vagy mi, de valaki nagyon is elcseszte a gépem. Ugyanis alig lehet látni a monitort. Oké, most "barkácsoltam" egy olyan kütyüt, amivel kicsit jobban látok, anélkül a cuccos nélkül nem is tudnék most írni nektek....Szóval köszönöm Istenem, kegyes vagy velem, így csütörtök este, mikor annyi ötletem lenne megannyi új posthoz, ehelyett meg kell vakulnom, hogy ezt a pár sorocskát be tudjam pötyögni, és ebben az átkozott fényben (NEM, nem a monitorom ontja, még véletlenül sem...) minden egyes kis bőrhibámat jobban látni, úgyhogy ma, ma este Istenem, nos, kegyes voltál hozzám. (én meg flegma...)

Na szóval. Holnap viszem a kedves kis gépem a szervizbe, majd meglátjuk, nem akarom lecserélni, körülbelül annyire kell nekem a gép, mint Carrie Bradshaw-nak. Na, ez gondolom mindent megmagyaráz. Tudom,ide jön a "mai netfüggő korosztály" -ról szóló papolás, de persze engem nem érdekel, imádok írni, és persze szükségem van, KELL, hogy írjak, mert ez megnyugtat, és persze ha divatról írhatok az én stílusomban, na az nekem a perfecto hobbi, és a tökéletes kikapcsolódás, és persze képezni is lehet vele az embert. Mármint magam. Mármint a fogalmazási készségem, stílusom, stbstbstbstbetcetcetc.

Úgyhogy mielőtt még megvakulnék megyek is, és tornáztatom a szemem, és kellőképpen gyászolom a gépet, egy adag kakó és egy Elle társaságában. Ugye megértitek??

Végül itt van egy kép Sasháról, mert mostanában ő a kevenc modellem (meg Bregje Heinen, meg Freja Beha, de mindegy), úgyhogy most róla láthattok egy képet.(vagy kettőt, majd ahogy a kedvem tartja, de ahogy magam ismerem, 2 lesz belőle.)

Szólj hozzá!

2010.08.10. 19:48 sziporkah

mert megteheti??

Szóval, ha majd én is túl leszek az ötödik X-en, nos, akkor én is ott fogok "szajháskodni", és majd az én nevemet fogják kiáltozni, és igen, majd én is keresztre fogom magam feszíttetni.

Tudom, ez a téma rég lejárt lemez, de én sem mehettem el szó nélkül felette. Ugyanis tudni illik, hogy én HATALMAS Madonna ellenes emberke vagyok. Oké, sokan mondják, hogy mert én nem a Madonna generációval nőttem fel, vagy mert te nem szereted a zenéjét, vagy mert pusztán irigy vagy. Vagy: Madonna olyan híres, hogy az egyik klipje neve az, hogy Vogue. Ugyebár...De ezek ellenére is anti Madonna fan vagyok. Már a neve sem szimpatikus, és az új kollekciója a Macy's-ben, nos az meg egyenesen feldühített. Hogy még ő tervez kollekciót, a Macy's-nek. Na, persze, várható volt. De szerintem a botoxolt "pofájával", és a bankrabló képű lánykájával, meg a szomáliai (szomáliai???) kis árvagyerekével, meg a sok huszonéves pasijával együtt nem illik a D&G arculatába. Persze ezt a tervezőpáros nem látja. Sajnos. De mondjuk nézzétek meg EZT a videót!

 

Szerintem nem szexi, sőt egyenesen fölháborító, pedig én nem vagyok egy prűd apáca...De valahogy nekem nem szimpatikus ez a nő. És értitek? Miért van még mindig a topon? Oké, mert énekel, meg mert turnézik, meg mert fitt, és egy terminátor, meg mert a "jánya" egy szuperszónikus rockcsemete, és a mami meg a keresztanya. Na igen. És akkor miért kérték fel őt az idei kollekció reklámarcaként? Sokak szerint azért, mert ő el tudja adni az éppen akkor reklámozott terméket, lásd a Louis Vuitton-os szereplésénél. (mert elvileg akkor, na akkor eladta a táskákat, mert Ő Madge....)

































Egyébként a D&G 2010 fall/winter kollekcióról annyit, hogy láttam már jobbat is. Mármint nekem, személy szerint a tavasz/nyári alkotás SOKKAL jobban bejött, még a szerintem hasztalan mídert is tök hordhatóvá varázsolták, a virágmintás gatyócskáktól(na ezt a szót is most alkottam meg) meg egyenesen el voltam ájulva. És igen, a táskák is, és az ékszerek is bejöttek. A mostani kollekció is nagyon casuallá alakítható, ami egy fő alaperv, és a jó tervezp egyik legfontosabb ismérve. De Madge nem tudja visszaadni azt, amit ez a márka nyújt. Mind a D&G, mind a Dolce&Gabbana. (mert nem ugyanaz, csak majdnem...persze én Dolce&Gabbana párti vagyok...) Na mindegy emberek, ennyit erről, na és ennyit Madonna fikázásáról, a napi írhatnékom és divat iránti ingerem ki van elégítve, holnap újra jelentkezem, és már tudom is mivel. (nyugi, nem a tőzsde alakulásáról fog szólni a post...)

Végül itt van még pár kampányfotó, igazi eye candy, vagy igazi yummiság, nyamm(a legironikusabb vénámat előszedve írtam ezt.)Óh, és Madonna igazi háziasszony, csak az a kár, hogy a műkörme drágább, mint az én nadrágom.

Szólj hozzá!

2010.08.09. 16:48 sziporkah

e heti stílusikon

Emberek, ilyen sem volt még, hogy valamelyik sztár stílusát én úgy igazából szeretném. De úgy látszik, hogy tizenhárom év alatt ez is megtörtént, mert hát...Valakit kell "csodálni". A megszokott anya/apa/nagyi/Diana hercegnő párosítításokon kívül. Meg persze vannak olyan sztárok, akik abszolúte nem tudnak öltözni (pl.:Kesha, meg egyéb nyalánkságok-ja, persze ez csak az én véleményem, és nem szeretném, ha holnap valamilyen elvetemült Kesha fan baltát vág a fejemhez....) , de vannak olyan celebek, akik valódi stílusikonok. Igen, Jacko, meg ilyesmi. Florence Welsh nem stílusikon, csak szerintem az.












Hogy miért is szeretem őt? Pro&Kontra.

Mert imádom a hajszínét. oké, leszarom hogy festett, de emberek MANAPSÁG ki nem festeti?

De az együttesével az élen loptak a Studio 54-től. Mondjuk utálom a studio 54-et, de ez van. Stílust, zenét, videoklipet lopni nagyon nem fashioniszta . Viszont vannak jó számai.

Sokan utálják. Na jó, de sokan szeretik.

Ja és igen, a legfontosabb érv:stílusos. Nem hiszed el??

Na mindegy, mi most az öltözékéről beszélünk emberek.

Nemár kedveskéim, most azt próbálom bizonyítani, higy Florence megérdemli, hogy ezen a héten (hétfő van!!) ő kapja meg a képzeletbeli tiarát, meg a nyereményt, az ajándék vásárlási utalványt.-oké, lehet, hogy egy jó stylist közrejátszik- Na igen.




 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása