Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2010.09.12. 18:30 sziporkah

Emilio Pucci 2010 fall/winter.-ijesztően sovány modellek parádéja

A ruhákat -bátran kijelentem- szeretem. Feltűnt Srej Zsófi, Iris Strübegger, Anja Rubik, Freja Beha, Constance Jablonski, Frida Gustavsson, és még rentgeteg nagynevű, ámbár anorexiás modell...Szóval a Hello Gömbölyű Formák Mozgalom azaz a HGFM sehol. De "sebaj", mert mehszokhattuk. Sajnos. Egyébként mégegyszer mondom, a ruhákkal semmi gondom, nagyon tetszett az Iris által viselt tollal mellény-szerűség, úgyhogy a Pucci nagyot alkotott. A haj és a smink is nagyot szólt, imádtam, de akkor is...HGFM-et akarok!

 

Szólj hozzá!

2010.09.11. 16:12 sziporkah

fashion's night out show&backstage

Írtam már erről, a "beharangozó" videót be is posztoltam, de az érdekesség maga a show volt. Csodás hajkoronák, retro LV ruhák,(najó, NEM csak LV ruhák, hanem Gaulitier  hatalmas modellek, és remek backstage fotók. Valóságos eyecandy.

Photos: Betty Sze + Janelle Okwodu

Casting Director: John Pfeiffer
Fashion Editors: Edward Enninful and Tabitha Simmons
Hair: Guido Palau
Makeup: Pat McGrath
Production: Spec Entertainment

 

Szólj hozzá!

2010.09.11. 13:20 sziporkah

60s blues.part 1

Érdekes körkérdésbe bukkantam:Milyen lesz a jövőnk ha a jelenünk a múltunk? (egyébként ez logikus, és persze teljesen érthető is). Persze a fantáziám megint szárnyalt, és a 2040-es évek körülbelül. Hát nem tudom. Kissé olyan new wave diszkókorszak lesz, funky zenével, ahol már nem a csipke és a kötött kardigán lesz a menő, hanem a feszülős bőrszerkó, és a haspiercing. Persze ezt nem kívánom, mert  én nem vágyom egy második Club 54 korszakra.

Na de mindegy is. Most ez a jelenünk. Csodás bíbor rúzsok, merész szemöldökök, zokni és magassarkú na és persze kardigánkardigánkardigán.

Szólj hozzá!

2010.09.10. 15:17 sziporkah

cheap Thursday #1

Shop from our line of vintage dresses, tops, bottoms, coats, shoes, sunglasses and more!

 szóval. Álmaim ruhái ötven dollár alatt. A világ egyik legjobb online boltjára bukkantam ma. Azt hiszem itt minden tökéletes. Modellek mutatják be a ruhákat, elfogadható árak, (50$ kb 130 ezer Ft, ami elég tűrhető, ahhoz képest, hogy a pretaporter. com-on fél millió forintos ruhákra is rálelhetünk. Ebben a kedves ki online webáruházban egyszerűen minden megtalálható. (még ocelotminta is van bőven, ami az egyik NAGYkedvencem.) Szóval klikk ide, és mielőtt rendelnél fogadd meg a tippjeim. (ha érdekel az online bolt írj, vagy katt a képekre.)

 1.Ocelot-mintás poncho kb.120.000 HUF. Abszolúte megéri ebbe befektetni, a tél slágere, kortól függetlenül BÁRKINEK jól áll, persze az is igaz, hogy ha az ember túl van a 30-on fekete ruhákkal kombináljuk, de 30 alatt bátran viselhető farmerrel, arany kiegészítőkkel, de csak finoman!Spotted Fringe Poncho

 

2. Igazán egyedi és fantasztikus outfit. Ezek a avantgard mintás leggingsek a hozzá illő oversize felsőkkel. Megéri befektetni mindbe, a tél slágere ugyanis, és ha nem akarsz bevállalni egy ennyire "durva" outfitet, egy pszichodilikus jeggings még mindig megéri, csak variáld esetleg military ill. ballonkabáttal.

Cosmic Knit Leggings

 

3. Camel színű irhamellény. Igaz, nem való mínusz fokoba, DE ez annyira fashioniszta!!! Igen, tökéletes viselet esetleg hosszú ujjú oversize kötött blúzzal, de a leggings vagy jeggings kötelező alá! És persze egy ilyen mellény is must have!

Shearling Crop Vest

 

4. Mindközül ezt imádom a legjobban. A téle egyik fő kelléke a kalap, de ha nem vagy ilyen bevállalós, akkor egy kötött sapka+sál kombináció is abszolúte nyerő, viszont egy ilyen kissé vintage és etno keverékű ruha must have, persze ha az ember fázós vegyen rá ballonkabátot, ami alól kilóg a ruha, és egy vastag kötött harisnya, és egy milotary bokacsizma feldobja a szettet.

Victorian Stripe Dress




 

Szólj hozzá!

2010.09.09. 18:16 sziporkah

ohYeah.

 Szóval. www.oneteaspoon.com Nézdmeg, egyszerűen imádnivaló. 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása