Linkblog

about the sejjribizli

Furcsa dolog a divatvilág. Most komolyan, ki akar valami viselhetetlen szőrmekucsmát hordani a télen? Senki.(vagy csak a nagyon elvetemültek....)Azért vagyok, hogy elmagyarázzam boldog boldogtalannak, lehetünk másképpen is stílusosak. Méghozzá elég könnyen. Amúgy Liza vagyok, élem csodásan bjuti életem, írogatom a blogom, festek, zenélgetek, és ilyesmik. elérhetőség: szusigirl@gmail.com egyébként. nagyon is szeretném, ha valami kocka lennék, de nem sikerült. szóval elnézést kérek mindenkitől, aki valami HATALMAS HTML csodát vár tőlem.

tetszik az új dizájn?

videos&design

} # .

2011.01.09. 09:01 sziporkah

szeretnivaló videók. 2011 s/s part 1

A kedvencem a McQueen 2011 s/s. Imádom, bár hasonlít a 2010 f/w kollekcióra. Mégis egy ember tervezi, szóval igen. Hasonló ízlésvilág. A zene aláfestés viszont AMAZING! 

Stella. Hmmm. A kedves kis APUKA csodálatosat kreált. Nem baj, népszerűsítse a lányát, arra van. Vigye tovább a Beatles életérzést. A ruhák? Puritánok. Leisztultak. Camel színűek. Meg fehérek. Mmm.

Ésmég...Chloé. Nem hazuttolja meg magát, a 2010-es f/w kollekcióhoz hasonlóan megint nagyon egyszerű vonalvezetéssel és kifinomultan dolgoztak. A rájuk jellemző camel színek. Azt hiszem ez lesz a tavasz védejegye. 

Dior.Ott volt Path McGrath, meg Orlando Pita. Meg a divat összes nagyágyúja. (észrevetted, hogy mindenkin toll van? Mmmm. Kapj egy te is pár madarat.)Nagyon tetszett ez a kollekció, főleg a francia-sapkák és a kabátok. A divatbemutatót pedig Karlie Kloss nyitotta meg. 

"Camel színek. Fehér. Virágok. Francia-sapka. Letisztult vonalvezetés. Tavasz, vigyázz jövök!"

Szólj hozzá!

2011.01.08. 18:37 sziporkah

Givenchy. a fehér hatalma.

Stilizált világ. Fehér:a csont és narkó. Kényelmetlenül feszengve a kihipózott és kemény intirkákkal sújtott ruhánkban. A bőrünk színe keményen elüt, mondhatni fájdalmasan. Nyakatekert redők és hipnotizált árnyékok. A fehér effektíve HÓFEHÉR maga alá von. Bekerít.

A Givenchy ezt kihasználva csodálatos kampányt hozott össze, ami egy A kategóriás pszichothrillerbe is beillene. Könnyű-szerrel. De miért is ne? Az egész arról szól, hogy újítsunk. Mármint a Givenchy újítson. Egyébként tavasszal a FEHÉRFEHÉRFEHÉRFEHÉR hódítani fog. Egyszerűen annyira puritán. Mert persze a másik nagy tavaszi slágerral a VIRÁGMINTÁVAL versenyeznie kell. Ott lesz a kacér és hódító kimónó-feelingű tarka-barka maxiruha meg minden, de persze kell valami, ami nem olyan. Kell valami, ami a hatalma alá von, becserkész és felejthetetlenné varázsol. Mert miért is ne? A divat erről szól.

Szóval itt van. Givenchy, szeretlek. Tetszik, hogy ennyire avantgard módon oldottat meg, telis-tele extrém megoldásokkal. És a kicsit goth jegyekkel. A pláne az, hogy mindenzt fehérben.

 

"A  fehér bekerít. Hipnotizál. Hatalma alá von."

Szólj hozzá!

2011.01.07. 20:28 sziporkah

dead words

Nem is tudom mire ez a cím. Nem is tudom, vajon süthet-e még a nap.

 

"Ahány búzakalász nyílik a mezőn, annyi vércseppet iszik be a föld. Sötét fellegek gomolyognak bánatosan a táblák fölött, véresőt ontva magukból. Milyen idill. Milyen üdítő. A kalászok csak isszák-isszák a "vizet". Szomjasak. Fejlődni fognak. Élhetnek. Vér. Élet. Túlélés."

Elvontság. Divat. Egy és ugyanazon. Összetartoznak, csak eddig senki sem említette. Mindig is ott lapultak valahol, jó mélyen a polcokon, vastag porréteggel fedve. Mert SENKI sem sejti, hogy MIDENKI úgy öltözik és olyan a stílusa amilyen Ő maga. Legyen akár tizenéves akár nyugdíjas. AZ elvontásg nem ott kezdődik, hogy valaki hányszor látta a Fűrészt.(Saw). Hányszor ijesztett meg embert, vagy éppen milyen goth ruhákat hord. Dehogy! Szerintem 2011 s/s divatja rettenetesen elvont lesz. Csak a felszín alá kell nézni. Vagy a dolgok mögé. Alexander Wang vagy Calvin Klein fehér ruhái valamit üzennek. És azt tudni kell hordani. Akárhogyan is, de tudni kell. Csak két dolog fehér. (döntsd el.)

Egyébként a mai posztban pár polyvore szettet akartam berakni, meg néhány retro Madonnát. Miheztartás végett. (MEG egy kis zenét. hogy az audio szinted is 100%-osan tökéletesen ZEN állapotba kerüljön.)

 Hordd a feketét feketével. És csak a cipőd legyen színes. (ha sikeresen használod, imádnivaló outfitjeid lesznek.és ugyanez a helyzet a fehérrel is.)

d




 

 

Szólj hozzá!

2011.01.04. 12:21 sziporkah

2011 s/s with Natasha Poly&Terry Richardson(Vogue Russia)

vogue russia october 2010

vogue russia october 2010

vogue russia october 2010

 

 

vogue russia october 2010

 

vogue russia october 2010

vogue russia october 2010

 

vogue russia october 2010

Szólj hozzá!

2011.01.03. 12:07 sziporkah

daily imádd!

Loewe 2011 s/s. A táskák, na, miattuk felgyorsul a pulzusom. Imádnivaló, színes, bőr váltáskák. Tavasszal egyre inkább kezd beigazolódni az, hogy a színek dominálnak, így már csak várni kell a jobb időt. (elhiszem, hogy unoda telet.én is.)

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása